Új hozzászólás Aktív témák

  • Cole86

    senior tag

    Hát emberek, az MSI N480 GTX nem is olyan rossz ,mint ahogyan azt páran gondoltátok..55kért újonnan.. :Y :Y :Y :Y

    A húzásban alapfeszültségen egy Chieftec CTG-500-80P táppal és egy phenom X4 3700on pörgő procival a következő volt a tesztek és gamek alatt stabilan :

    gpu clock : 860!!!!! :DDD

    shader clock : 1700! :D

    memmória 4100mhz!! :P

    (szerintem egy elég korrekt példányt fogtam ki, mintha lenne egy gtx580asom,nem?)

    Msi afterburnerbe egy alap kis venticonfigot berajzoltam és 70fok fölé nem melegszik soha..

    A hangja nagyon kellemes ahhoz képest , hogy egy TT V3 black (kilyuggatott) házam van:)

    Egyetlen negatívuma a kártyának ,h nem fúja ki a "forró" levegőt a házból ,mint referencia hűtős társai és ezért fölötte a proci kicsit jobban melegszik.. (ez a házamban nem annyira jelentős :) )

    A gtx 480 fogyasztásáról pedig annyit ,h egy módolt 6950/70 sem ehet sokkal kevesebbet, ha egy Chieftec CTG-500-80P táp elvitte és ezt is tökéletesen viszi.. :C

    Best buy!!! Én ezt állíthatom bátran az előző 6950/70es AMDhez képest is, ami már önmagában is egy nagyon ütős és jó kártya azért! :P (hibából ott viszont több van : sok driver update és problémák , ref hűtő magas fordulaton elég hangos és akkor nem melegszik 75fok fölé)

    >> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P

Új hozzászólás Aktív témák