ja, lehet. 
csak már én is összekavarok mindent.
az agyamban is káosz van a vga hűtés, a hozzávalók rendelése és a tervek miatt. amíg nem lesz kész, vagy esetleg kiderül a kudarc, addig túl leterheli az agyam...
közben ezeken kívül megrendeltem az oldallapokra a méhsejtrácsot, (moddal együtt), ablakra szúnyoghálót. azt sem tudom már, a jövő héten mikor, mit hoznak, és mit kell kifizetnem...

de ha felkerülnek a fekete rácsos oldalak q** jól fog kinézni a gép. majd linkelek. a szépséghiba az, ha külső vga hűtés meglesz, akkor az egyik oldal megy a levesbe. de ha jól működne a riser kábeles megoldás, akkor csak annak kell a rácson vágni utólag egy nyilást. meg a vga tápoknak. és az elvágásnál egy gumiperem. de az van.... 
már nagyon várom, hogy neki tudjak állni. 
a cpu bordázása előtt is heteket vergődtem. csak, amikor kiderült, hogy van esély a mugen2-ről levenni a lamellákat, és nem kell méregdrága conrad csöveket vennem, blokkot gyártatnom, az gyorsította fel a folyamatot. és meglett tartalékhűtőm a boncolás előtt. (egy ninja copper...)
- azt valszeg nem kopasztom meg 16.5k-ért.....
vettem pár darab 25 centi hosszú bordát mintának. jó 5 kiló. minta...
8k volt az ára. muszáj volt megvennem, mert csak így tudok majd tervezni, ha itt lesznek a hozávalók. tudom kell pontosan előre, miből veszek majd 10-20 kilót....
nem olcsó, amíg eljutok a prototípusig. de ha 1x megvan a recept! és kompatibilisre fogom csinálni!
a cpu-t jobbróla 2. hűti most. abból van 2*50 centi, 4 kiló.
a vga-ra a legesélyesebb a bal 1. abból 25 centi 1.5 kiló. tehát 1.5* nehezebb hosszra vetített fajlagosan.
de itt még sok a változó....

[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html