Te beteg vagy 

De tetszik !!!
A semmi az a valami, ami az által van, hogy nincs...

Te beteg vagy 

De tetszik !!!

Grat hozzá!
köszönöm 
jövök majd jövő héten a másikkal is. Vezek rá egy procihűtőt,lecserélem véglegesre
Ő fog rákerülni: Freezer xtreme rev2

Nem tudja valaki megmondani hogyan lehet kikapcsolni a CUDA számítást a filmekhez?
Nekem jobban megfelelne a CPU-s.
ELőtte hd4850 kártyám volt és filmekben ezerszer jobb képe volt mint most (470 GTX). 
Ha K-Lite codecs packot használsz akkor azt telepítésnél lehet inaktiválni,vagy az optionsban...de gondolom akkor az összes többinél a lejátszónál kell. 
tolj neki pluszba contrastot,digital vibrance-t,esetleg a gammát is növelheted picit..mindjárt élénkebbek lesznek a színek 
[ Szerkesztve ]

Oke, koszi.
Az a baj hogy az ATi ota nem volt winreinstal es a k-lite is arra lett telepitve.
A mediaplayer classicnal se mukodik se a zoom se semmi.
Lehet ujratelepitek mindent csak a sok mentesem sajnalnam.
Nem semmi lett. 
ma újratesztelek...csak ma nem léggel...hanem vízzel

Hajrá és várjuk az eredményeket!
Kuru
Hajrá, várjuk türelmesen.
A Prohardver lapcsalád legnagyobb "Halo" és "Xbox" rajongója. Csak így szerényen.
3 nyomorult gyorskötözőt találtam,hát persze hogy 4 kellett volna. 
beindítottam a masinát 64°C idle..mondom fasza ez nem is érintkezik
hát manualra váltottam..idle 31°C
Furmark alatt felment ugyan 57°C-ig,de ha elkezdtem kézzel nyomni a blokkot akkor ment szépen lefelé a hőmérséklet 
Tehát: test fail 
Küldök postán gyorskötözőt ezen ne múljon már... 
Kuru
ááá...arra már nem lesz meg a szivattyú...
felajánlottak egy Scythe Mini-t
rápróbálom valamelyik nap 
két 12cm-es ventivel nem hiszem hogy problémás lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)
a gyárinál szinte bármi jobb...
Mini ninja? Az elég baba, Gornecknél találkoztam vele, a Phenom II X4-én az volt és simán meghűtötte (125-130W-os TDP).
Enyém már nem garis, lehet én is ráeszkábálok vmi komolyabb bordázatot... 
Kuru
helybeli az arc...mondtam neki hogy kipróbálnám.. 

Nézegettem az Msi 480GTX Twin Frozr II-t. Van valakinek ilyen karija? Mennyire hangos, illetve mennyivel hűvösebb mint a ref hűtősök?
Pár embernél akadtak kompatibilitási gondok. Amúgy csendes jó hűtése van.
Kuru
go Vantage topik...pont most toltak vele egy 900MHz-es eredményt 

Nekem ilyenem van, vedd meg nyugodtan 

B2es Sandy-vel tuti menni fog 
Laraxior: Vantage-ot kb fél éve nem néztem, nekem nem mérvadó.
Süni 1985 F. Köszi, lehet belevágok
jah...én is ezt hittem az MSI 4890ről... az MSI GTX470ről... 

Ennyire bírja a húzást? 
Nem értem miért olcsóbb mint a többi márka(GTX480)?!
[ Szerkesztve ]
Pl raktársöprés is lehet... HD5850 Xtrem is ilyen most.
Kuru
Sziasztok!
Most egy GTX 275öm van, érdemes lenne beruházni egy 465 re ? 
Mennyivel van lemaradva a nagyobb testvérek mögött ? 
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
Felejtős. 465 melegszik, sokat zabál és gyenge. Akkor inkább Sapphire HD5850 Xtrem. Alapból 10%-al gyorsabb és 40W-al kevesebbet eszik terhelve.
Az a durva, hogy a 465-nél még a GTX285 is 5%-al gyorsabb... 
mod:
GTX400-as szériából csak a 480 éri meg szvsz. Az is sokat zabál és melegszik de legalább brutál erős.
[ Szerkesztve ]
Kuru
En elvagyok a 465-el, es szerintem annyira nem is melegszik...
A Prohardver lapcsalád legnagyobb "Halo" és "Xbox" rajongója. Csak így szerényen.
Hát akkor +10k -t semmiképpen nem ér meg..
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
Nem, 465 kb annyit tud mint a GTX275-öd. Csak ugye ez nem Dx11-es de az neked úgy sem hiányzik. 465 eléggé ki lett herélve sajnos.
Amit érdemes lenne nézned: MSI GTX480 TwinFrozr II, elég olcsón mennek jó a hűtésük is. Vagy vmi Radi. 5850/70...
Kuru
megjött a Ninja mini

Mikor teszed fel rá? 7végén? Késő. Eredméyneket akarunk!!! MOST! 
Kuru
kész
![;]](/dl/s/v1.gif)
Képeket akarunk. Meg eredményeket.

Én kicsit jobb eredményt vártam...
De mindegy...Most ez lesz a végleges majd?
Elég jó eredmény, tekintve, hogy a gpu 25%-a meztelen.
És ha aláraknál egy rézlapot?
Elvetemült ötlet nagyon?
mod:
Amúgy pofás nagyon. 
[ Szerkesztve ]
Kuru
még kísérletezek vele.
sajnos a hűtőt le kellett amortizálnom,mert a borda miatt nem fért volna el,így az egyik oldalát fel és lehajtogattam,hogy közelebb legyen az alaplaphoz 
Mostanában nagyon kísérletezgetős kedvedben vagy.

Mutatam Gorneck-nek a műved. Ennyit reagált: Van egy Mini Ninjám. Átvigyem?! 
Kuru

Udv all
az lenne a kerdesem h van egy gtx460asom 768Mb os megeri +10k rafizetessel egy GTX470 1280as? garis mind2 2-2,5es gar van mind2re.. 
-{PoH}- Patriots of Hungary - eXPo-(PoH)Smile82 Battlefield3 -- Steam: hunsmile --

Szerintem a tízes kicsit sok 

mennyit tartanal realisnak?
az enyim GAinward a 470es pedig gigabyte..
-{PoH}- Patriots of Hungary - eXPo-(PoH)Smile82 Battlefield3 -- Steam: hunsmile --
Kb 25%-al gyorsabb a 470 a 465-nél. Reális a +10k. De azért próbál lealkudni 8-9 köré.
Kuru

koszi
460am van nem 465..az a baj h tapot is kene cserelnem mert latom h ennek mar koverebb a TDP je mint a 460nak.. es a tapom meg csak 450es.. igy elegge csucsra lenne jaratva a tap.. igy is neha elerem a 300w os fogyasztast 1-2jatek alatt tehat kene legalabb egy 550es
koszonomn a helpet megnezem majd otthon a malacperselyt..

Szerintetek egy 550es Chiftec elbíz egy X6@3600 + GTX470et?
szerintem igen..bőven. 
simán megéri..mégha az 1GB-os GTX460ad is lenne akkor is megérné azt a plusz tizet 
de így hogy 768as...így meg nem kérdés...többiekkel meg ne foglalkozz..még a kérdést sem olvassák el...465ről beszélnek..
![;]](/dl/s/v1.gif)
Jah, benéztem.
Akkor megéri pláne.
Kétmagos proci mellé +465-nek elég a 450-es táod. CWT beles az Asus, az minőségi darab.
Kuru

megint 465ot irtal... de ahogy elneztem nem sok a kulonbseg a 465 es a470 kozott amit vennek TDP re.. meg par honap mulva szeretnem cserelni is a konfigot akkor meg ugyis lenne tap csere is..
asszem akkor benevezek erre a 460->470 cserere.. 
Koszonom a segitseget.. es remelem mihamarabb csatlakozhatom a klubbhoz a 460ast elhagyva.. 

[ Szerkesztve ]

Bízok benne, hogy bírni fogja.
Közben megérkezett a Twin Frozer, csak egy rövid BC2-re volt időm. Nem tudom milyenek a ref 480ak, de erre eddig nem lehet panaszom. Kb 40-50centire van tőle, idle elnyomja a proci gyári mákdarálója. Load még nem néztem.
Tényleg nem szeretnék vitát indítani, de egy kártya esetén minek 1Giga ramnál több? Melyik az a játék aminek kell ennyire ram és emellett még fps-em is van?
CF/Sli esetén bizony elkél, de ott is nagyon kevés játék van