Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz Laraxior #10031 üzenetére

    vagyis:
    a kérdés még mindig az, hogy a 2. azaz a távolabbi, jelen esetben a cpu hűtő talpára mennyi hő jut át az elsődleges blokkon, a hr03-on. tehát a hr03 ventivel hűt, de a cpu passzívban. akkor lesz az izgalmas, ha a cpu hűtő felforrósodik. mert akkor oda is jut hő. ha ez működne, nekem nagyon kitágítaná a lehetőségeimet..

    a héten ahogy nézegettem a kezemben a megpucolt accelero-t, kicsit elment a kedvem. jobb lenne legyártatnom egy egyedi, réz gpu kockát, és bele 40 centis conrad csöveket, jó sokat. ha riserrel kihozom a vga-t, akkor a 40 centiből legalásbb 30-at be tudok fogni a bordákba.
    és ugyanúgy kompatibilis lenne más bordákkal. a legtutibb még mindig az átlakított fullcover blokk lenne, de az ugye nem kompatibilis, és a következő vga-val kezdhetem a mókát és a költséget. nem jó...

    (most már a cpu megy 4 gigán passzívban. órákat nem linx-elgetnék vele, arra ott egy 3.6-os profil, de játékra simán hűthető, bőven 70 fok alatt, de inkább csak kb. 60... most már tényleg a vga-ra koncentrálhatok.

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák