Új hozzászólás Aktív témák

  • Quent1n

    senior tag

    válasz tariattila #14114 üzenetére

    Elég zenefüggő vagyok szóval bicajozás, sétálás, utazás közbe is hallgatom ha lehet. Így megspórolom, hogy mások beszélgetését, kéregetést, stb. hallgassam úton útfélen :D

    Az agybadugós pedig mivel elzárja a hallójáratot nekem eléggé irritálja a fülem. Plusz bicajozás közbe számomra már túl veszélyes. Ergonómiailag meg csak simán nem tartom őket kényelmesnek. ;)

    Hangminőségbe persze jobbak de hát evvan nem mindenkinek jöhetnek be. Viszont amióta megjelentek nagyon kiszorították a sima fülhallgatókat sajnos, pedig szerintem azokra is lenne igény még. Egyszerűen kicsi a választék. Mo.n meg pláne, hogy az itthoni árakról ne is szóljak.

    stiggy: Hát igen az AKG féle kábel az valami borzasztó. A Sony szövettel burkoltja 100szor jobb volt csak hát ott ha súrlódik vmihez stb. az nem olyan jó, de legalább nem jött le a drótról. Ott nekem maga a fülhallgató esett szét mert a műanyag megfáradt és elmállott... :P

    A válaszokat mindenkinek köszönöm, erősen rárepültem a témára most. Az biztos, hogy bármit leszek 1000%, hogy írok róla egy tesztet, mert szvsz gáz, hogy nálunk ez ennyire nem divat, így nagyon nehéz tájékozódni ilyen dolgokról ugye, mert az ilyen termékek kipróbálásának engedése meg még annyira sem divat sajna.

    Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

Új hozzászólás Aktív témák