Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz prmcsk #21830 üzenetére

    Alonso megtett mindent. Felkaparta a legnagyobb szarból a Ferrari -t, végig a maximum fölött teljesített a szezon második felében egy olyan autóval, ami az RBR-eknél klasszisokkal gyengébb, és összességében a McLaren -nél is, lásd Massa 'kitűnő' szereplését.
    Amióta elment Brawn és Todt, taktikailag lebomlottak, és ezen a szinten ragadtak. Ezen a futamon csak annyi feladatuk lett volna, hogy mielőtt kihívják Alonso -t a boxba, megnézik, hogy ugyan már ki mögé is skatujázzák be, pedig a tempója megvolt ,mert tartotta Button-t. És ez óriási hiba volt, ezen a szinten ez megengedhetetlen, a csapat szégyene, nem Alonso -é. Ideges, a futamon szerintem teljesen szétesett, mutogat, mert ennyi maradt benne. Nekem az az érzésem, hogy ez a mutogatás nem Petrovnak szólt, hanem a csapatnak. Csak Petrov volt hozzá a legközelebb.

    Ezt a VB-t nem a két Renault, és nem Petrov vette el Alonso -tól, hanem a saját csapata, a Ferrari.

    Ráadásul az is a Ferrari szégyene, hogy Petrov közelébe nem tudott kerülni, mert hiába volt szélárnyék, folyamatosan leszakadt az egyenesekben. Egyébként Hami sem bírt Kubicával, pont ugyan ezért.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Aktív témák