Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Flashcash #18137 üzenetére

    Ez igaz, de hát ha zavar van a rádióban akkor tapadok az elsőre bármi is csinál...legalább a a pálya azon szakaszán amikor kimehet az SC.
    Én megmondom őszintén vigyorogtam mikor az mondta, hogy hát Mark nem maradt le mint az szokás..:D
    ..Ennek tiszta olyan szaga volt mint hozzám alkalmazkodjon mindenki, én vagyok a piszok gyors alanyi jogon jár a győzelem.
    Sztem nem....ott kellett volna ragadnia Webber-re az utolsó kanyarokra, akkor is ha kis feketék potyognak az égből, nem babrálni valmit aztán nézni bután...szó szerint bután, hogy most mi történt az SC bement nekem meg nem jó a rádióm, nem mondta a mérnököm, Mark meg nem maradt le??! :D
    komolyan vigyorogtam mint vadalma, mert annyira málé dolog ez szvsz. Webber sütögesse a gesztenyéjét, a rádiós meg a rádióját, én meg megnyerem a futamot biztos ami biztos.
    Azért akárhogy is nézzük Alonso-nak betett ezzel, lehet hogy az ő problémáját nagyobbnak érzi, de Alonso vs. Webber dologban komoly hátrányba hozta Alonso-t, tkömet sem érdekli hogy ő biztonságban érezte magát, mert Webber-nek még van egy cseréje, neki meg Alonso-nál jóval gyorsabb technikája.
    Biztonság akkor van ha leintették a futamot, de nem?

Aktív témák