Aktív témák

  • adman

    tag

    válasz #70869248 #15112 üzenetére

    nem értem mit nem lehet ezen érteni. itt nem csak arról van szó h 2 versenyző összeütközött, mert ebben közvetlenül egyértelműen Vettel a hibás, de a helyzet egyáltalán nem egyértelmű (Kaczynski gépét is a pilóta vezette a földbe, de feltehetően nyomás alatt volt)
    az eddigi infók alapján (amik persze vagy igazak vagy nem) ez történt:
    1. Webbert spórolásra utasították
    2. Webber szólt a csapatnak h fogják vissza Vettelt
    3. a csapat nem tette meg Hamilton miatt (ezen lehet vitatkozni h miért, de szvsz Webber keményebb védekező - ahogy a példa is mutatja - a csapatnak pedig a győzelem (kettős győzelem) volt fontosabb mint h az h Webber nyerjen (ha egyáltalán tudott volna nyerni))

    4. Webber látja h Vettel nincs visszatekerve és ott van mögötte -> ez egy egyértelmű jelzés számára h a csapat mit akar
    5. Webber látja h Vettel ott van mellette szvsz egyértelmű le akarja előzni őt
    6. Vettel azt látja h gyorsabb Webbernél , ill ő nem lett spórolásra átállítva -> ez egy egyértelmű (de nyilván burkolt) jelzés h a csapat mit akar

    >>> és akkor itt gondold végig h ki mit és miért csinált
    7. Webber meg akarta mutatni h ő a Jani (h betesz Vettelnek ill a csapatnak)
    8. Vettel meg símán azt hitte h az előzés le van zsírozva, Webber max azért keménykedik h nehogy úgy nézzen ki, mintha..
    (9. Vettel azt is gondolhatta h Webber csak nem olyan f... hogy belső íven maradnak, mert Hami ott volt mögöttük fél centire, szóval jó eséllyel lenyomta volna őket)

    szvsz egyértelmű h Webber volt a tirpák, vszínű más amikor azt mondja h ő volt a hibás, akkor erre gondol. de a hibás nem ő volt, hanem közvetlenül Vettel, ill a csapat a hiányos kommunikáció miatt. Webber csak versenyzett ami egy versenyben nem róható fel hibaként, viszont mint "csapatjátékos" hozzájárult a balesethez.

Aktív témák