2013. május 22., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

(#6401) Bibby

Bibby
(PH! addikt)

Lehet hogy már szerepelt, én csak most láttam, NAGYON durva... az empire 500 legjobb filmes listája, és mellé 100 borító! :Y

[link]

Tudnék választani párat. :U

Ελευθερια η θανατος

(#6402) brownus válasza Wolverine (#6400) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

ott szoktam, csak most ide odatévedtem:)

(#6403) BITBOYS válasza Viszlát (#6395) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Én nem, az előzetes kicsit ollósnak tűnik. Már félek a trailerektől :K

[ Szerkesztve ]

(#6404) Wolverine válasza Bibby (#6401) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mondjuk én akkor gondolkodtam el erősen, amikor a 100 borítón szereplő filmből max. 5-ről nem tudtam, mi az, és max. 8-9 volt összesen, aminek nem tudtam a magyar címét... :)

"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#6405) BITBOYS válasza Viszlát (#6395) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Még ez is jó lesz szerintem: Body of Lies

[ Szerkesztve ]

(#6406) DemonDani válasza Integra (#6351) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez mé jo? beteg vagy? :DDD :DDD

asd fgh jkl éáű

(#6407) monstre válasza brownus (#6399) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

en azt a hireket hittem el, amiben azt irtak, hogy a nagyon eroszakos jeleneteket vagtak meg... :)

ó máj gád

(#6408) Fboy válasza Viszlát (#6394) üzenetére

Fboy
(fanatikus tag)

Spoiler

Na neeee :Y Ki nem találtam volna.. :)

[ Szerkesztve ]

(#6409) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A héten néztem meg a pillangó hatást és a hipervándort, bár szerintem mind a kettő film eléggé elgondolkodtató, hogy mi van akkor ha az ember vmit máshogy csinál az életébe és az mire lesz kihatással.

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#6410) DemonDani

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kardhal

A film sztorija nem lenne gáz de a megvalósitása nagyon puritán, és butuska...
Vegyes érzelmeket keltett bennem. Helyenként komoly vígjátékba illő szöveggel...

5/10

asd fgh jkl éáű

(#6411) Wolverine válasza monstre (#6407) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

És már eleve nem engedték úgy leforgatni, ahogy Kassovitz szerette volna...

"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#6412) brownus válasza RexpecT (#4285) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

nekem is tetszett, aranyos, egyszer nézhetős mese, szép tájképekkel, és elég jó koreográfiákkal.
6/10

(#6413) Tibiajax

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Phone Booth - A fülke

Hát, jah..ezt se láttam még.. Most bepótoltuk, elég jó is volt, azt kell h mondjam. Nem volt túl hosszú, de pont így volt rendben. Kis izgalomra vágytam, megkaptam.
Ezt a csálészemű dagi négert sokáig nem igazán csíptem, nem értettem, mit esznek benne annyira.. Aztán, most így ezután, meg a múltkori időújralepergetős akciófilmje után végül is vele is megbékéltem, bár mindig ugyanazokat az arcokat hozza, de, egye fene.

'Szép jó estét Torrente, nektek is gyerekek'

(#6414) szumoo

szumoo
(senior tag)

The X-Files: I want to believe: 6 - 6,5/10

Azért megmondva többre számítottam! Egynek azért elment. :)

A nyúlon túl?

(#6415) Tibiajax válasza szumoo (#6414) üzenetére

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nemár, hogy azt a fél pontot nem bírod eldönteni... :DDD :DDD

mod. ..viszont én is elfelejtettem pontos labdát osztani, ugyhogy utolag..: 8/10

(#6416) szumoo válasza Tibiajax (#6415) üzenetére

szumoo
(senior tag)

Ma reggel elég bizonytalan vagyok, lehet ez a rohadt nátha a ludas a dologban! :D Majd még átgondolom a későbbiekben! ;)

A nyúlon túl?

(#6417) Dilikutya válasza Wolverine (#6404) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Ezt nem egészen értem. Rangsor szerint vannak a borítók? Ha rámegyek, mindegyiknél van szám, ET az 1-es, Féktelenül a 2-es, ez ugye nem a jelentőségükre utal? A Féktelenül azért elég messze van szerintem a 100 legfontosabb/legjobb filmtől.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#6418) kanYe válasza Tibiajax (#6413) üzenetére

kanYe
(kvázi-tag)

Az a "dagi néger" az egyik legtehetségesebb afro-amerikai színész, aki 2007-ben Oscart kapott AZ UTOLSÓ SKÓT KIRÁLY című filmben nyújtott alakításáért.
Szerintem nézd +, azt a filmjét, vagy estleg a Szellemkutyát, (esteleg a Pánikszobát) és megérted, hogy "mit esznek benne annyira".

Egyébként Forest Whitakernek hívják te kis tudatlan.

:W

(#6421) Tibiajax válasza kanYe (#6419) üzenetére

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Biztosan így van.. Eddig a két filmben láttam két arcát. Az egyiken mosolyog és boldog és vidám, a másikon szájat húz és oldalra néz, és azt mondja az arca, "sshit......jó..oké...easy buddy....."
Asszem volt még egy harmadik is, ahol megrémült.

De biztosan neked van igazad, tudós cimborám

(#6422) kanYe válasza Tibiajax (#6421) üzenetére

kanYe
(kvázi-tag)

:) :)) :K :K :DD

(#6423) Bibby válasza Dilikutya (#6417) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Ez még nem sorrend, csak kiválasztottak százat közülük, ami gondolom érdeklődést válthat ki. A végleges lista csak az lappal együtt fog kijönni.

Ελευθερια η θανατος

(#6424) Wolverine válasza Dilikutya (#6417) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem, viszont ez a 100 film benne van az 500-ban :)

Tibiajax: szerintem nem láttad a Szellemkutya c. Jarmusch-filmet... Nézd meg, zseniális.

(#6425) brownus

brownus
(PH! addikt)

új kevin smith film zsír lesz:d

(#6426) monstre válasza Jégkokó (#6409) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a pillango hatas elso resze nagyon jo, nekem nagyon izgi volt, tobbszor nezos film
a masodik is, de az nekem kicsit mas elmenyt nyujtott, mint az elso :)

a hipervandor inkabb szorakoztato, mint elgondolkodtato, bar utana mi is napokig poenkodtunk, hogy szivesen elteleportalnank mashova :D

ó máj gád

(#6427) Jégkokó válasza monstre (#6426) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én leginkább vmi jó csajhoz akarnék elteleportálni :D

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#6428) Viszlát válasza brownus (#6425) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Elizabeth Banks... hjajj hjajj...

Happiness isn't happiness without a violin-playing goat.

(#6429) Face8814

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Batman - The Dark Knight
Na sikerült nekem is megnéznem.
Kezdeném azzal ( bár lehet hogy ez után a post után le leszek hurrogva :DDD ) hogy számomra nyomába sem ér a Tim Burton féle első két résznek. Nekem azok a filmek testesítik meg a Batman képregények, rajzfilmek hangulatát.
Ez egy nagyon jó akciófilm volt, de nem tudok azonosulni az itt vászonra vitt "Batman hangulattal".
Jokert jól játssza Ledger, de szerintem a film népszerűsége nagyban köszönhető annak hogy ezután nem sokkal hunyt el. Ha nem lett volna ez a tragikus eset közel sem kap akkor marketinget a film.
Mindazon állta a megformált Joker játéka szenzációsra sikerült, de maga a film szvsz közel sem ér 9,1 pontot mint amit az IMDB-n kapott.
Nálam max egy 7.5/10.

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#6430) Wolverine válasza Face8814 (#6429) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lehurrogásmentesen megjegyezném, a Tim Burton-féle Batman kb. 25-30 évvel ezelőtti képregények alakja, az utóbbi 20 év figurája sokkal közelebb áll a Nolan-féléhez ;)

(#6431) Face8814 válasza Wolverine (#6430) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Itt nem csak Batmanről van szó, hanem a környezetről Gothemről is.
Az első két rész szvsz sokkal képregény közelibb megközelítésbe helyezi mind a várost, mind a főhőst.
A mostani mozi viszont inkább egy nagyon jól megkomponált akciófilm, ami szerintem hiányában van a képregényes elemeknek.
Azok a képregények amiket én láttam Batmanről, illetve rajzfilmek inkább a Burton féle vonalat erősítik, így valszeg e miatt is tetszik jobban az a film. ( Lehet öregszem. Most gondolok bele hogy kb 14-15 évvel ezelőtt olvasgattam utoljára képregényt. :Y Rajzfilmet viszont a mai napig nézek ha lehetőségem adódik rá :DDD )
Bár hozzáteszem én inkább Marvel párti voltam mindig is ( jobban tetszettek az ő hőseik ), de a DC-ből a Denevérember legalább olyan közel állt hozzám mint bármely más Marvel hős.

[ Szerkesztve ]

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#6432) brownus válasza Face8814 (#6431) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

hmm, akkor nézd meg ezt: ;] Batman: Gotham Knight (ha tudod hd-ben), totál más hangulatot varázsoltak a filmhez, vagyis animéhez. cool

[ Szerkesztve ]

(#6433) DemonDani

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

TV2-őn Szeptember 9.től keddenként Csupasz Pisztoly trilógia! :DD

[ Szerkesztve ]

asd fgh jkl éáű

(#6434) Wolverine válasza Face8814 (#6431) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha frissebb Batman-képregényre is kíváncsi vagy, érdemes elolvasni a Husht, az Arkham Asylumot, esetleg a már 20 éves Batman: The First Yeart ;)

(#6435) Dilikutya

Dilikutya
(PH! kedvence)

Élőszereplős tini nindzsa teknősök film?

Ennek örülnék:)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#6436) brownus válasza Wolverine (#6434) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

hali, ezt láttad? The Invincible Iron Man

pár kép: boritó
[link],[link],[link]

itt lehúzták mindegy, lekapom...

(#6437) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ma láttam egy igen jó filmet , a Boldogság nyomában. Hát elég megható történet volt, a kovács vilmosnak mostanába nem igazán volt ilyen jó filmje, már ha a hancokot vesszük alapul.

(#6438) Tibiajax válasza Face8814 (#6431) üzenetére

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az Acélember DC-s, nem?..

(#6439) brownus válasza Tibiajax (#6438) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

marvel, a dc-nek két nagy hőse van, batman és zupaman, meg ott van flash, de őt nem ismerem, nem olvastam . aztán jöttek a batgirl, zupagirl-ök:)

mondhatni az összes többi szuper hős marveles.

[ Szerkesztve ]

(#6440) Tibiajax válasza brownus (#6439) üzenetére

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jó, én rontottam. Acélember alatt Supermant értettem...
De akkor DC. Nekem ő volt amugy, mindig is a legnagyobb kedvenc. Hehe, jó kicsit visszaemlékezni, 90-ben a balcsin voltunk, Fonyódon, ott feküdtem anyuékkal a pokrócon a szabadstrandon, ha felnéztem Badacsonyt láttam és németeket hallottam, ha le, meg együtt repültem a piros köpönyegessel és Lois-zal..az volt a mo-i első szám, a jele volt rajta, semmi más..sosem felejtem el, vagy 10x kiolvastam a pár nap alatt, oda vissza keresztbe... már kivülröl tudtam a végére. Utánna viszont suliba problémák voltak, és nem kaptam meg a köv párat és csak a 6.sz-mal tértem vissza, akkor meg már böven történtek események a jó Kent-tel.. Utánna már megvolt mind, amig megjelent önállóan. Késöbb, a Batman-kiadvánnyal egyesülve már anyáztam, mert igy ez is, az is kevesebb lett... :((( nem sokkal késöbb már filmszakadás, asszem már nem olvastam többet képregényt.. (16-7 évesen már nem..)

(#6441) Wolverine válasza brownus (#6439) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Aha. És simán elfelejted Wonder Womant, Flasht, Green Lanternt (Zöld Lámpás), Green Arrow-t (Zöld Nyíl), Martian Manhuntert (Marsbéli Vadász), az Igazság Ligájának többi tagját, Nightwinget stb. :P magyarul valóban csak Superman és Batman jelnt meg önálló füzetben, de a többiek is feltűntek vendégszereplőként nem egyszer.

Egyébként a belinkelt Vasemberes rajzfilmet nem láttam.

(#6442) brownus válasza Wolverine (#6441) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

ezek közül csak green arrow ismerös, a többiek nem. de még valaki, wonder women, ofkoz:) és akkor ne feledjük catwomant se!

lehet ma megnézem a vasember rajzosat majd mondom milyen volt, tetszett-e

(#6443) Face8814 válasza brownus (#6432) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Kösz a tippet, de már túl vagyok a Gotham Knight-on.

Képregényekhez visszatérve, korábban fanatikus gyűjtője voltam a Pókember, X-man, Transformers...stb daraboknak, illetve sikerült külföldről is beszerezni pl Ghost Rider :Y , Morbius :Y , Pókember, Fantasztikus 4-es darabokat is. Sajna ma már egyet sem találok, de akkoriban nagyon nagy becsben tartottam őket. :K
A DC kiadványait igazából Batman kivételével nem nagyon olvastam, mert nem tetszettek a figurák. A Marvel világa sokkal összetettebb, sokszínűbb, és szvsz eredetibb is.
Az említett képregények feldolgozásai, viszont egy-két kivételtől eltekintve borzalmasak lettek. Pl Hulk, Ghost Rider, Daredevil, X-Man ...stb egy hányinger fos. :W Főleg az X-men keltett bennem nagy csalódást, mikor megláttam hogy mindenki azt a gagyi fekete ruhát viseli... :W Hol volt Rozsomák sárga ruhája? Buldózer meg egy vicc ahogy kinézett. :W Sorolhatnám még sokáig a film hibáit, de inkább nem kezdek bele egy több oldalas fikázásba.... Lényeg a filmnek a köze az X-Man képregényhez kb a címében ki is merült.
Egy szó mint száz, képregényből szerintem nagyon nehéz jó film átiratot csinálni, és sajnos e miatt nagyon kevés is van ami megfelelő színvonalú lenne.
:U

(#6444) bandus

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát, beszarás mekkorát alakít tom cruise a tropic thunderben. szerintem itt a legjobb, az összes filmje közül :D

Eladó Balaton Sound bérlet: http://hardverapro.hu/apro/elado_balaton_sound_heti_berlet/friss.html

(#6445) Wolverine

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tibiajaxnak #2 :DDD

szerk: #6443: én igazából kiütést kaptam a sárga-fekete cucctól, a barna szvsz sokkal joban áll Rozsinak :)

[ Szerkesztve ]

(#6446) brownus válasza Wolverine (#6445) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

rozsi, rózsa gyuri:D ezért szétszabdalna ugye tudod:D

hmmm, finom az a nő.

(#6447) brownus válasza bandus (#6444) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

király volt, és a szinkron is rendben volt. még az ál-feka is jól nyomta:d

simán 7/10, lehet origi dubbal 8/10 is lesz:)

ahogy táncolt tomi, majd be szartam a röhögéstől. csak ilyen mellékszerepekben kéne játszania

huncutmuff :))

[ Szerkesztve ]

(#6448) Dashes

Dashes
(őstag)

(#6449) Tibiajax válasza Wolverine (#6445) üzenetére

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

..igen, mondjuk valóban érdekes, mert ezeken a képeken drámai különbségeket lehet felfedezni.... :U
na mindegy, majd élöben ugyis megnézem, aztán majd beszámolok..

(#6450) bandus válasza Dashes (#6448) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen, ez várható volt.. tök hülyeség lett volna visszahozni, mert az nagyon gagyin hatott volna.
a másik kérdés viszont a joker.. őt nem lehet csak úgy kiíni, hiszen ő az aki végigkíséri batman életét. viszont megkockáztatom, hogy nem fognak még egy olyan színészt találni, aki közelébe ér ledger alakításának.. így pedig a film csalódás lesz, ha csak jokert ki nem hagyják.

Eladó Balaton Sound bérlet: http://hardverapro.hu/apro/elado_balaton_sound_heti_berlet/friss.html

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.