"Ki az a csaj? És az a öreg néger bácsi lenne a zseniális teknős? Meg különben is az ott shongoku? mi van itt..."
Egy hozzászólás az oldalról .. 
(#5201) RoyalFlush válasza DemonDani (#5190) üzenetére

"Ki az a csaj? És az a öreg néger bácsi lenne a zseniális teknős? Meg különben is az ott shongoku? mi van itt..."
Egy hozzászólás az oldalról .. 

Jaj, elkövettem egy nagy hibát: megnéztem a Superhero Movie-t!
3,5/10
Elég szatyor lett a film, de amit az öregasszony művelt a kanapén aludva, azon sírva röhögtem. 
[ Szerkesztve ]
A nyúlon túl?

körülményes? sztem absz. profi és egyedi
nolan és bale filmes múltját tekintve nem kell félned
(ennek is ő írta a scriptjét, tehát a két legfontosabb dolog nolan kezében van/volt)
ॐ
akkor nezd meg a meet the spartans-t, azt vegig fogod rohogni 
ó máj gád

Láttam, de az sem volt az igazi. De azért sokkal jobb, mint ez a hülyeség.
Lehet este meglesem a nicsak ki beszélt sorozatot. Hatalmas szövegek vannak benne. 
A nyúlon túl?
(#5206) bagyulajuve válasza BITBOYS (#5199) üzenetére

nekem nem tetszett, nem volt elég félelmetes és a történet se volt az igazi, de egynek elment, volt 1-2 durva jelenet benne
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!
(#5207) monstre válasza bagyulajuve (#5206) üzenetére
en csak beletekertem, de nem nyerte el a teccesemet...a trailer volt jo csak... 
ó máj gád
Hová tünt az avatarod? 
'Szép jó estét Torrente, nektek is gyerekek'
Elfújta a szél.
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
ez egy igazan frappans, a filmvilag egyik ismert filmcimebol idezett valasz volt 
ó máj gád

Cloverfield 8/10
Nekem tetszett a film, bár volt pár olyan dolog amire legyintettem. Viszont voltak olyan apróságok amik megdobták az egészet. (Pl amikor lerakja a kamerát a megdőlt házban és elcsúszik az első akadályig. Jó ötlet!)
A kézi kamerát szokni kell. Összességében bőven megért egy megnézést.
Samsung Galaxy S III - CM10.1 Nightly
bocs, h kérdeztem
Saját kérésemre levették. Történet vége.
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
körültekintőt akartam írni XD ![;]](/dl/s/v1.gif)
asd fgh jkl éáű
Be Cool(Csak Lazán)
Hát ez fergeteges volt... A szereposztás is elég jól sikerült, a fordulatok is ott voltak a szeren, és a sztori is szépen végig ment. Nagyon jó esti program, akár több alkalommal is (1-2évente 1szer)
9/10
Mad Money
Nem fogott meg, kicsit vontatott volt a történet, sok volt az ismétlés... Ha rövidebb lett volna mindenki jobban jár, nem az évezred filmje de egynek mindenképp jó volt, voltak jó jelenetek, és 1-2 jól sikerült fordulat.
6/10
asd fgh jkl éáű
sztem osszecserelted a pontozast 
ó máj gád
a popntozás azért jó mert szeretem a keveredős vigjátékokat (bár néhol már sablonos)
és nem jött be ez rablós szórakozás meg dugi pénz dolog 
asd fgh jkl éáű
hat en sajnalom helyetted is 
ó máj gád
Ferris Bueller's Day Off : évek óta vadásztam már rá, és végre sikerült beszereznem... Ez a film még a mai napig nagyon nagy. Ugyan hangosan nevetni nem tudok már rajta, mint kiskoromban, és semmi kiugró pillanat nincs benne, mégis nagyon jó érzéssel tölt el a megnézése... A 80-as évek feelingje meg külön hatalmas plusz benne.
Megnéztem három régebbi akciófilmet is: Broken Arrow, Con Air, Face/off. Ilyeneket miért nem csinálnak manapság? 
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

ebben emeli bakra a ferrarit és teszi rükibe, hogy hátha visszafelé pörög a km számláló???
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

igen, ebben
Jaja.
Kb. ez a legnagyobb állatság a filmben, de azért vannak még jó részek benne... Pl. azon is derültem, mikor az igazgató nézi a gépen, hogy hány napot hiányzott a gyerek, erre a számláló elkezd egyesével lefele menni. 
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
Nem teljesen film, de szerintem a sorozattopikba sem illene... [link] 
[ Szerkesztve ]
Jóval több jó dolog van a filmben, kezdve az igazgató őrült figurája, a film eredeti humora és kiváló ost-je (mögvan
), Sloane szépsége, Ferris nővérének vagánysága, és a vége fele a remek kis jelenet ő és Charlie Sheen között.. Zseniális..
" - ...de nnne lógjon a suliból, amíg én bennt rohadok a többiekkel
- ..Értem..Neked önmagaddal van problémád." 
[ Szerkesztve ]
Jaja, vagy amikor Charlie Sheen megkérdezi Ferris nővérét:
-Narkó?
-Köszönöm nem szedek semmit.
-Úgy értem narkóért hoztak be?
-És téged miért?
-Narkóért. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az igazgató titkárnője is jól eltalált figura, az mekkora már, mikor húzza ki a ceruzákat a hajából.
Még az előadás is király, hogy ott mennyire bamba fejeket vágnak, meg mennyire unalmas hangja van a tanárnak.
Szerk.: és a magyar szinkron is nagyon jó, látszik hogy régen még értettek hozzá, nem csak összecsapták.
[ Szerkesztve ]
Így van. Összeségében elmondhatjuk, egyike azon filmeknek, melyek nem jó filmek, hanem olyan filmek, melyeknek minden perce élvezet.
Ámen. 
HD filmek közül haverom mondta, hogy valamilyen rajzfilmet nézzek meg, ha igazán ütős képet akarok látni. Megnéztem a Simpsons : The Movie-t, hát keresgéltem az állam egy darabig...
Valamelyik nap megnéztem a Jurassic Park trilógiát is.
Az 1 még egész emészthető, persze nagyrészt a gyerekkori emlékek miatt tetszik.
Azért kíváncsi lennék, hogy mai technikával milyen látványvilágot tudnának kreálni.
A második részben sajnos a szereplőgárda nagy része kicserélődik, és nagyrészt akciófilmet csinálnak az egészből, ez nem tetszett. Habár itt is akad pár jó jelenet.
A harmadik rész elején még örültem, hogy visszatérnek páran a régi szereplőgárdából, erre kiderül, hogy a csaj csak mellékszereplő.
Szerintem egyértelműen ez a leggyengébb a 3 rész közül.

P.S. I Love You 9/10
Ez most nekem nagyon jólesett. Könnyed alkotás, szerintem érdemes bepróbálni.
haaat azert nem annyira konnyed, de ketsegkivul megeri azt a 9 pontot 
[ Szerkesztve ]
ó máj gád
lassan itt a dark knight, megnéztem bemelegítésnek a begins-t, még mindig nagyon-nagyon jó, gotham hangulatát eszméletlenül eltalálták. 9,5/10 
Eladó Balaton Sound bérlet: http://hardverapro.hu/apro/elado_balaton_sound_heti_berlet/friss.html

imax, nascar 3d
be kell vallanom sokkot kaptam
belepréselt a székbe a látvány.
ez volt az első imax élményem. mikor végre megjelent egy pörgőforgó logó, igazi tufa mondjára kiszaladt a számon: nebaszkiiiii 
egyszerűen hihetetlen volt számomra, iszonyat részletek és tényleg "benne vagy".
hülye pistike módjára löködöstük egymás könyökét jelezve,hogy folyamatos beszart állapotban vagyunk 
kevés az ilyen film. az a baj. mármint nálunk.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
Ferrisre visszatérve pillanatra..
Dream Academy - Please Please Let Me Get What I Want
Dream Academy - The Edge Of Forever![]()
hehe. utobbit, még gimis voltam, felvettem a videorol kazira, be a walkmanbe, és azt hallgattam amikor mentem suliba
. ábrándozni pont jó volt.. Ez valamikor akkor volt, amikor az m1 leadta, 95-ben, kb
[ Szerkesztve ]
Vagy a : Yello - Oh Yeah.
Hd-re visszatérve: Leszedtem a Dirty Harry Packet, azt hiszem ma megnézem a harmadik részt, az első kettőt nem rég láttam divx-ben.
A Yello-ról tudni kell, alapvetően referencia-minőségü lemezeket adott ki mindig, brutálisan tud szólni egy nagy rendszeren. Az Oh yeah sem volt kivétel ez alól 

24 második szezon dara után néztem pihenésképpen. Ahhoz képest könnyed.
Rosszabbra számítotttam és nagyon kellemesen csalódtam.
A te napod
(Senior Skip Day)
Nagyon kemény film, nagyon jó is volt, fordulatok sajnos nagyon sablonosak, volt benne egy érdekes, nem megszokott szál is, de ez kevés... Nagyon jól szórakoztam, egyszeri nézés mindenképpen megéri.
6/10
asd fgh jkl éáű

Így elsőre:
Aztán majd kiderül mi lesz belőle.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
youtubeon van csomo fake trailer is
ó máj gád

csak el ne csesszék... még akár durva is lehet
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Sztem ez nem fake..

Ez totál valós XD ez a best... 
amugy van magyar feliratos verzió is! 
[ Szerkesztve ]
asd fgh jkl éáű
hááát nekem az a bajom vele hogy nem szeretem ha valamiről sok bőrt húznak le, vagy akkor meg írják rá hogy szappanopera...
![;]](/dl/s/v1.gif)
asd fgh jkl éáű
Nyilván James Bondot sem bírod
(oké, én se mindet, de a legtöbbet, amit láttam, igen)
in the beginning there was Arnold 
hat igen...jo par eves mar, de meg mindig sirok rajta 
ó máj gád
1etlen részét láttam, (az Aranyszem-et) de nem mondom hogy megfogott. Oké, jónak jó volt... De az tényleg egy szappanopera... 
asd fgh jkl éáű
juj, hogy lehet nem szeretni james bondot? nem is ertem

ó máj gád
1etlen részét láttam, (az Aranyszem-et)
Szégyelld el magad!! Nem süllyedsz el??!

Képek alapján nagyon állat...
Kicsit a transformersre hasonlít a grafika 
[ Szerkesztve ]

Ezt ne: Ace Ventura 3.
Ezen még gondolkodom, nekem az első két film sem tetszett: Conan.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)