Új hozzászólás Aktív témák

  • kontár2

    csendes tag

    válasz epzon #4622 üzenetére

    Én viszont azt nem tudom honnan veszed hogy én fel vagyok háborodva? Te és Qwenti kollegád rohantatok nekem amikor megköszöntem a Chis0707 fáradságát,amiért kérés nélkül föltette azokat a dokumentumokat.
    Ugyanis az én tavaly augusztusi hasonló kérésemre még idáig senki nem írt semmit,pedig tisztelettudóan tettem fel azt ! Erre persze rögtön volt reakció!
    Visszaolvasva a fórumot nem én vagyok az első,akibe beleálltatok csak azért mert nem hajbókolok a földig a nagy híres EREDETI anyagok és szolgáltatások előtt.
    Az epson magyarországi szervizéről már az első epsonom (null perces,frissen kicsomagolt,magyar garis!) legelső oldalának a kinyomtatása előtt meglehetett a véleményem! Nem részletezném,de nem pozitív.Azóta tudom hogy a fene nagy eredetiség csakis a gyanútlan felhasználó lehúzását szolgálja.
    Továbbra is azokkal tartok akik megpróbálják nem tömni a gyártó és a többi slepp zsebét,a komolytalanul magas kellék és szerviz árakkal.Mert ugye nem csak a gyártó profitál ám szépen az ilyen pótolhatatlan termékekből!

Új hozzászólás Aktív témák