Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz Winne #13339 üzenetére

    Az emberek legtöbbjének tök mindegy,mivel osztják az áldást...kétszer fekszenek és nooboznak,mégha köpőcsővel mennél is,vagy direkt csak megkeresnéd és ledöfnéd,mert annyira béna,akkor a kés lenne OP és noob...nem kell törődni vele és kész.
    Egyébként érdekes dolog,de van 1400 killem az MK3A1-gyel,és EGYSZER NEM kaptam meg,hogy noob lennék,L86A2-re dettó,pedig az új és tényleg elég ütős darab.
    Lehet szerója válogatja,hol játszanak a taplók...
    M320 se feltétlen noob,inkább az,hogy sok birka megy bele,és persze hogy pampog,akinek meg van esze és nem megy ész nélkül,annak meg azért jár a szája,mert a másik mennyit öl vele...
    Még a szabálymentes szerón is szerintem többször annyi kill van az idióta gránátspamból,csakhát azt mindenki "elfogadja" valamiért,nomeg az LMG huszárokat is.Pedig ez a kettő általában undorítóbb,mert az M320-asok legalább helyezkednek,és csak ki-kiugrálnak a fedezék mögül,de az LMG-s csak fekszik a sarokban,a gránátspammelő meg ráül egy ládára és csak hajigál általában.

    Füsttel csak egy baj van,hogy ha birka használja,főleg saját csapatban,amennyi előnyt adhat,akkora hátrányt is rossz helyre ellőve,full tönkretehet egy jó akciót is.Főleg ha valaki csak messziről úgy gondolja,"besegít" már vele egy kicsit a társaknak,és pl.pont sz...t se látni tőle zászlót húzva.

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák