ez a helyes hozzáállás. Nem siránkozni, hogy ennyibe kerül rohadt drága stb. Volt idő rá készülni 
MoH: Warfighter ez sem lesz rossz 
[ Szerkesztve ]
ez a helyes hozzáállás. Nem siránkozni, hogy ennyibe kerül rohadt drága stb. Volt idő rá készülni 
MoH: Warfighter ez sem lesz rossz 
[ Szerkesztve ]

Kipróbáltam ezt az emlegetett 64 fős Metro-t, le is zsibbadt az agyam, bár az első teljes körön már hozta is a pontot. Lehet délután tolok még egyet. 
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/ff07 Folyamatosan Frissítve! ; )
Nem semmi ! Télen a hóba én is szoktam figurákat csinálni, de az nem ennyire részletes. 
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ Battlelog: MULTIGAMING_Maxx Ha egy jó közösség tagja szeretnél lenni: 91.82.224.70 www.multigaming.hu az eredeti !

MoH: Warfighter = Battlefield 3 2.0 xD
A siker nem döntő, a kudarc nem végzetes: a bátorság, hogy folytasd, ez az, ami számít. |BC2: Imi(HUN) Origin ID:Imihungary
Véletlenül eltüsszentené magát a felénél...

"You can only die once, make sure it is worth it." | ★ Origin/Battlelog: _KYRIXX ★ | "What is broken, can be reforged..."
Pár perce ez jár az agyamban hogy ideírom, de közbe még másik topikot is bújok, így megelőztél 

én olyankor elfordulok meg eltakarom a szám 
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
Forgasd ki a szavaimat.
Gondolom nem volt olyan élményben részed, ahol tüsszögtél egy jó adag sóval az orrodban.
[ Szerkesztve ]
"You can only die once, make sure it is worth it." | ★ Origin/Battlelog: _KYRIXX ★ | "What is broken, can be reforged..."
Azért ehhez már tehetség sem árt. 
És kb 2 másodperc alatt tönkre is vágja.. 
BF3: ne0teric_sAN

nem fogarotm ki csak én ezt csinálom ennyi és a válaszodra a válasz, hogy nem külömben is mit keresne az orromban a só

Ügyes az ürge 
Battlelog --> kapeti07
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/32434302/1/538957563/
Én lettem a legjobb Support-os! 
Két hét játék után ez is összejött. Érdemes volt váltani Assaultról.
BattleField 3: tomasawyer

Tudnak a srácok...[link]
Origin: vICt0y I STEAM: victoyka85
Nemesis boosting 
(#5016) - = Zk = - válasza Laraxior (#5003) üzenetére
hinnye! 
Eladó Cooler Master V8 cpu hütő & Logitech Wingman Extreme 3D botkormány...!

Sziasztok! Van ötletetek, hogy mit tegyek ebben az esetben: elegem lett az előző 32-bites win-nel, ezért kihúztam a tároló vinyót (nem lényeges, hogy miért, bár jogos kérdés lenne), de a játék azon a merevlemezen volt ami korábban háttértároló, most mint elsődleges lemez működik. A probléma az, hogy a játék telepítve van, de az elérési út megváltozott, így az Origin nem látja. Mit kell tennem? Mindent megtennék, hogy 15-ös nettel ne kelljen fél napig tölteni!
Köszi a segítséget!

15-ös nettel ne legyen már fél nap. 
Tedd oda, ahol az origin van és ellenőriztesd a fájlokat.

köcsög vagyok, ha mind jelentem mert statpadder ? 

Inkább ezt csinálják mint hogy a drága kis wh-val meg aim-mal érjék el ugyanezt. 
Félre értés ne essék, én is megvetem az ilyen kis férgeket de inkább ez mint hogy hackkel elcsesszék még +60 ember játékát.
[ Szerkesztve ]
Yesterday is history, tomorrow is mystery, today is a gift... Origin ID: Xirith SC2: Xirith#618

"Ellenőriztesd a fájlokat"? Ez jól hangzik, hol kell csinálni?
Köszönöm!
Hol lehetne megnézni, hogy mivel lőttem a legtávolabbi HS-t? Valahogy idekerül egy bő 500m-es de fogalmam sincsen hogy mikor és hogy sikerült elérnem, ugyanis sose lövöldözök messzire, ennyire meg főleg nem 
Részletes Battlelogom van, de ezen sem találom 
[ Szerkesztve ]

Fennt voltam újra a 64-es metron és volt, hogy egy látható chatablakban 2 kick is volt multihack reasonnel... 
@(#5021) ingalls: jobb gomb a játékon az originben és telepítés kijavítása. remélem segít.
Sehogy. Vagy emlékszel rá, vagy nem 
www.tacticalgamer.com

persze de ez akkor is statpadd ami úgyan úgy tilos mint a csalás

Nincs lehetőség javításra, nem lát semmit, csak ennyi: BF3 letöltése.
Azért köszönöm!
na de mivel? 
azt néztétek már hogy a Barrett mit tud?
Max. Distance: 3250m. 
Nem véletlenül ez a legerősebb 
[ Szerkesztve ]

Én megtettem. 
Origin: vICt0y I STEAM: victoyka85

És akkor gondolj bele mit tudna egy Barett m82/m95 50. Cal...
Érdekes hogy a Single kampányban volt m82a3 de multiba már nem bírták belerakni... 
Viszont egy belső hang azt súgja hogy lesz majd valamelyik DLC-ben (talán az Armored Kill-ben) egy romboló sniper. Egy félelmem azért van hogy ha tesznek is bele akkor le lesz butítva. (Nem lesz egy lövés testre = 1 kill ami azért vicc kategóriát súrolná egy ilyen tipusú fegyvernél.
)
Ja és BC2-ben érdekes nem volt rinya az m95 miatt pedig az esetek nagy részében 1 hittel ölt.
[ Szerkesztve ]
Yesterday is history, tomorrow is mystery, today is a gift... Origin ID: Xirith SC2: Xirith#618

Origin --> beállítások --> letöltött játékok ott beállítod az új elérési utat és kész. nem kell újra letölteni. 
////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan /////////// http://hardverapro.hu/apro/core_i5-650-es_gep_elado_2/hsz_1-50.html

remélhetőleg a héten meg lesz az új config (i5 2500k,560 Ti GS, 8gb 1866 Corsair VE) aztán én is kezdem a játékot, cimborámnál párszor kipróbáltam, tetszett. Kérdésem az volna hogy kompetitív ágon mi a véleményetek a játékról, most? (CWk, Lanok stb.)

"Nem lesz egy lövés testre = 1 kill"?
A megoldás: HC
Olyan messzire elég nagy makk kell,hogy eltalálj valakit...
► HeRmAn EzReDeS ™◄ ► BMW 1M ♥◄ ► BMW PoWer ◄►BMW Lifestyle Termékek Nálam + ÚJ Gyári / Utángyártott Alkatrészek Minden ami BMW + Egyéb Autótípusokhoz is !!!!! ◄

Nem hiszem el, totális rendszerújratelepítést (így természetesen magát a játékot is szőröstül-bőrőstül) követően is ezt az üzenetet kapom minden 2. szerverről: Game disconnencted: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'engem' (for 1200 minutes)...
Az öcsémnek, aki erről a routerről nyomja szintén, semmi hasonló problémája sincs, s ezedőtt 2 héttel nekem se volt.
(#5037) - = Zk = - válasza gergo0328 (#5036) üzenetére
uhh...
hát ez bizony.. ciki. ![;]](/dl/s/v1.gif)
BF3: ne0teric_sAN

ajaj...
BF3:M3oH Jiayu G3S - Telefont csak Kinabol!

Véglegesen bannoltak? Ilyet hogyan lehet megtenni? Hol írja, hogy meddig?
Egyébként köszi

MD5TOOL #9002 Ez mit takar pontosan?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

A jó életbe! Mit kell csinálni ehhez, ha nem vagyok indiszkrét?
BF3: mopar75

Innen nem akarom bannoltatni magam....
[ Szerkesztve ]
(#5044) - = Zk = - válasza ingalls (#5043) üzenetére
igen, akkor gratulálok 
oszt' megérte?.. kérdem én... 

„no recoil” hacket használt
ingalls: ehhez azért kell néhány centi arcbőr, hogy még mindig itt rontsd a levegőt…
[ Szerkesztve ]

Bukott hack-el.
És még vigyorog is hozzá! 
Ugyanaz, mint az összes szemét csalóra: személyeskedés nélkül... takarodj... 
Közben hergelem magam, de csak azért nem írom ki, hogy pontosan mit is gondolok, mert több vesztenivalóm van, mint egy senkiházi alak miatt kirúgassam magam innen. 
[ Szerkesztve ]
CoD Modern Warfare 2 Steam nick:SipiHun74 ||| CoD4: =OLD= S!pi ||| Battlelog: SipiFresh ----------> "Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

Aham, szoval nem veletlen a dolog... Bizony, ki kurvanak all, azt megb@szhatjak. Igy jartal. Egyel kevesebb.
BF3:M3oH Jiayu G3S - Telefont csak Kinabol!

F-F-F-F-F-FAIL! 
Ez honnan látszik?A reason-nél csak az md5 tool van, aimnál aimbot kiírva, gondolom bele lett nyúlva a fájlok tartalmába, azért bukott ki ellenőrzésnél.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

Nem lennék itt, ha komolyan használtam volna. No-recoil-lal szomorú lenne az accuracy-m értéke
. Soha nem használtam cheatet, ahhoz már öreg vagyok és nézzétek már meg, hogy hány órát játszottam! Idióta lennék banánért könyörögni, ha egyszer félúton vagyok a 100-ig. Ne haragudjatok, de kikérem magamnak, hogy így beszéljetek és vádaskodjatok.
Tényleg emlékszem egy ban-ra, de azt jogosan és nem ezért kaptam. Valamit tévedés lehet.
Köszönöm a bizalmat!
[ Szerkesztve ]