Az Originben lévő "FELHŐ MÁSOLÁS Kapcsolás" mit jelent és hogy működik?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Téma tudnivalók
Hirdetés
(#2002) }{3@Đ$}{0ot válasza xavix13 (#2000) üzenetére
- Privát
- 2012-04-18 17:30:47

}{3@Đ$}{0ot
(őstag)
"Equip Yourself With This New Dog Tag Courtesy Of Co-op Sci-fi Shooter Syndicate" 
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® FΩЯ €\/3|2 Fav. Rally Pilot: KЭИ ßŁ●Ͻᴷ D|RT 3 :) Steam: monsteren3rgy Xfire: pokolfajzat007 DiRT 3: HunDrifter

M3oH
(őstag)
Igen? azt hittem, csak aki megvette annak van. Mindegy tulzottan nem valtogatom.
BF3:M3oH
(#2004) TXT válasza }{3@Đ$}{0ot (#2002) üzenetére
- Privát
- 2012-04-18 17:33:30

TXT
(senior tag)
Szerk:
Most kaptam meg, a 4napja késelt ilyen dogtag-em! Végre!
[ Szerkesztve ]

Ribi
(PH! kedvence)
Szerintem nem azért mert elvetted valakitől, mert azt jelzi, hogy hányszor vetted el, de ott nekem nem mutat semmit. Szerintem csak ajándék és kész. Mint a közelében lévő N7 Dogtag.

TXT
(senior tag)
Hidd el, ott jelzi, h "4 days ago" .....
Akkor késeltem és akkor nem kaptam meg. Még jeleztem is a topicban, hogyan lehet ez stb...
Most viszont ott van. 
Az N7 8x lett az enyém. 
Igen megcsináltam, toltam egy kicsit.
Nem rossz, de ez sem tökéletes. 
"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."
(#2008) }{3@Đ$}{0ot válasza TXT (#2004) üzenetére
- Privát
- 2012-04-18 17:43:43

}{3@Đ$}{0ot
(őstag)
Ha nem is jól fordítottam le,de legalább valamit próbáltam......xD
"Felállítottál magadnak ezzel az új dog tag-al egy Co-op Scifi lövész testületet."
nem biztos hogy ezt jelenti,de majd jön egy profi angolos,akkor majd az értelmesebben lefordítja.
MOD: LOL most nézem hogy lehet változtatni a dog taget,amit eddig szereztél (repcsi,heli,tank....stb)
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® FΩЯ €\/3|2 Fav. Rally Pilot: KЭИ ßŁ●Ͻᴷ D|RT 3 :) Steam: monsteren3rgy Xfire: pokolfajzat007 DiRT 3: HunDrifter
(#2009) haly válasza }{3@Đ$}{0ot (#2008) üzenetére
- Privát
- 2012-04-18 17:53:47

haly
(senior tag)
*EPIC FACEPALM* Sztem a legjobb dolog a battlelog-ban, a dögcédula testreszabása 
[ Szerkesztve ]
BF3/BFBC2/Origin: HalyHUN
(#2012) L-e-f-i-e válasza FuRiONight (#1999) üzenetére
- Privát
- 2012-04-18 18:43:05

L-e-f-i-e
(senior tag)
Mi lenne ha felmennél a játék oldalára és ott a support oldalon keresgélnél, kb 1 perc megtalálni.....
World of Tanks / BF3 / BO2 /Lenovo Y580

Mukorka
(PH! addikt)
az épp aktuális felhő állásokat importálja a játékba. Mindig változatos lesz az égbolt 
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

xavix13
(fanatikus tag)

Yesterday is history, tomorrow is mystery, today is a gift... Origin ID: Xirith SC2: Xirith#618

dilipok
(PH! addikt)
LOL, na azen jot vihogtam 
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
(#2016) maskimx válasza }{3@Đ$}{0ot (#2008) üzenetére
- Privát
- 2012-04-18 19:04:04
Így hirtelen: "A coop scifi lövöldözős játéknak, a Syndicate-nek köszönhetően mostantól használhatod ezt az új dögcédulát."
Ha angolul nem is tudsz, legalább a google-t tudod használni, nem úgy mint egyesek.. 
www.tacticalgamer.com

G4ula84
(őstag)
pl én azt nem értem miért kell felhőnek hívni
johogy megkeverik itt az embereket
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
Battlefield 3: M1128 Tank Destroyer Legend

Norb3rto
(őstag)
Betegek 
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
(#2026) }{3@Đ$}{0ot válasza Laraxior (#2022) üzenetére
- Privát
- 2012-04-18 20:28:24

}{3@Đ$}{0ot
(őstag)
azok a nevetések.....xD
Uram atyám és ilyen betegekkel játszok nap mint nap csak nem hallom őket....

► HeRmAn EzReDeS ™◄ ► BMW 1M ♥◄ ► BMW PoWer ◄►BMW Lifestyle Termékek Nálam + ÚJ Gyári / Utángyártott Alkatrészek Minden ami BMW + Egyéb Autótípusokhoz is !!!!! ◄
Ilyen hangulattal lehet jót játszani... hogy a játék, játék is maradjon. 
Battlefield 3: M1128 Tank Destroyer Legend
Nem tudom te,hogy vagy vele de ha neked bejön,hogy visítanak a füleden akkor jó
Nekem az már sok 
MOD: De persze ez a jó nem amikor idegből játszanak és teljesen beleéli magát..
[ Szerkesztve ]
► HeRmAn EzReDeS ™◄ ► BMW 1M ♥◄ ► BMW PoWer ◄►BMW Lifestyle Termékek Nálam + ÚJ Gyári / Utángyártott Alkatrészek Minden ami BMW + Egyéb Autótípusokhoz is !!!!! ◄
Ez nagyon jó 
All Hope Is Gone

Mappa
(PH! addikt)
[link] egy másik szintén tőlük

EVO & STi power
Az OFF hányadot és egymás pedzegetését hanyagoljuk, ha kérhetem!
Köszönöm! 
[ Szerkesztve ]
"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."
Szétültetlek benneteket!
On:
Coop nem akar működni. BF3 Limited van fent, újabb pecsel FF legújabb, Chrome legújabb. Rámegyek haver gépére aztán mikor betölt kidob, hogy nincs kapcsolat. Multi az megy rendes szeróval. Mi lehet? Nektek működik a Co-Op résZ?
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X
Nekem eddig működött bár bevallom az elmúlt időszakban nem próbáltam CO-OP-ot :S

Zoli1222
(őstag)
Fú de jó, h még el tudtam olvasni, az utolsó pár hsz-t. Most már nyugodtan meghalhatok... 
Komolyan nem értem, h miért pont ezt a topikot találják meg a trollok? 
////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan /////////// http://hardverapro.hu/apro/core_i5-650-es_gep_elado_2/hsz_1-50.html

csibe1
(őstag)
Vasárnap játszottam Coop-ot,nem volt semmi gond,de régebben valamitől néha nem indult el.
Lehet az EA Online-t nem találja azért tipródik.
Múlt héten nekem a multi tízszer ledobott ilyen hibával.
Vasárnap is érdekes volt a battlelog,mert offline-nak mutatott pedig aktív voltam. 
Emiatt nem ment a hang hiába vettek fel battlelogon,rá kellet frissíteni,és újra felvenni,hogy jó legyen,az Origin ugyanezt csinálta.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
Portok nyitva vannak? Ha nincsenek egyik félnél se rendesen nyitva, akkor nem lesz coop.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka
Hmm, jó hogy mondod 
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X

boogie84
(PH! addikt)
Kapcsold ki a tűzfalat arra az időre míg csatlakoztok egymáshoz. Nálam avast 10 perc pihivel simán ment. 
Honda - The power of dreams! Crysis 3: bugipetya

stifi
(őstag)
pedig már kezdtem belejönni...
on: hogy én mennyit szenvedtem hogy 10 MCOMot be tudjak élesíteni az assignmenthez.. aztán rájöttem, hogy egyszerűbb felmenni egy üres szerverre ahol Rush van, és 1 kör alatt végeztem, 10 perc alatt 6k XP és le se kellett lőnöm senkit.. mától odafigyelek 
Ha szomorú vagyok, dobom a szomorúságot és inkább KIRÁLY vagyok!
Ha bekapcsolod ezt a funkciót, akkor a játékaidhoz kapcsolódó mentések eltárolódnak egy központi szerveren (felhő). Ez arra jó, hogy ha másik gépen is akarsz játszani valamelyik játékoddal, akkor a fiókodba történő belépés után átkerülnek oda is a mentéseid. Azt nem tudom, hogy ez csak a játékállásokra, vagy az egyéb beállításokra (grafika, hang stb.) is vonatkozik-e.
Battlelog: theSaint87 - magyar BF3 szerverek listája a blogomban | BattleTag: theSaint#2596

haly
(senior tag)
Nekem se működik, annyi különbséggel, hogy random emberkékkel össze tud csatolni, de ismerőssel csak 1-el sikerült eddig. Nem tudom milyen portokat kéne babrálni... Azt leírnátok nekem szájbarágósan? 
BF3/BFBC2/Origin: HalyHUN