Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz Kalandor #13011 üzenetére

    Hadd tegyem hozzá én is a véleményem: kammerernek van egy sajátos stílusa, de ártalmatlan és jószándékú, emellett tapasztalt. Én nem jártam ide, egy más topikot keresve olvastam bele véletlenül az itteni szóváltásba, viszont láttam és olvastam a másik topikban az eredeti beszélgetést. Ha kammerer át is lépett egy határt, a fél éves általános tiltás aránytalan, fölösleges, és ahogy láthatod, kontraproduktív. Zárd be ebbe a topikba, oszt' kész.

    Sinesolt nem minősíteném hosszasan, az érvelési hibái és a magas ló, amire valamiért jogosultnak érzi magát, bőven minősítik. Mindenesetre kétlem, hogy bárkit érdekelne egy topik, ami köré szerveződik.

    Ezt azért simán meg lehetett volna oldani moderátori arcvesztés nélkül is. Most viszont ahogy állnak a dolgok, sikerült egy nagyjából mindenki számára balfasz megoldást találni: ezt a topikot kinyírtátok, az itteni (beleolvasva: érdekes és családias) beszélgetést kinyírtátok, kammerer off, a moderatúra jó szándéka és józan döntéshozó képessége megkérdőjelezve. Legalább Sinesol röhöghet egyet az egészen: nem először állt bele valaki(k)be, és nem először úszta meg. Ez is valami.

Új hozzászólás Aktív témák