Új hozzászólás Aktív témák

  • Baryka007

    őstag

    válasz lemusz #26000 üzenetére

    Így van a hőfokra gondoltam, nos SZERINTEM tehát nem 100% hogy ettől ... mivel mondtad hogy alacsonyabb órajeleken nem csinál ilyet a kártya a GPU hibázik magas frekvencián ami érthető minél magasabb annál nagyobb a hibázás lehetősége.

    Az én 4850 em 775 el vitte a Crysist de 2 percig bírta utána kék halál volt 750 nél már ment 8-10 percig és 725 nél van az hogy 3 - 3.5 órát is kibír Crysisban ... persze ez nincs összefüggésben a te kártyáddal csak arra akarok kilyukadni hogy 775/1145 nél rengeteg hibás pixel jelent meg a monitoron kb 5x5 pixeles négyzetben néha fekete volt.

    Ha úgy nézzük a te FPS droppod is egy ehhez hasonló GPU hibázás mert nem bírja azt a frekvenciát , de még egyszer mondom hogy ez nem feltétlenül van így mert táp egys. is lehet bár annak kevés esélyt adok..:D Adj neki egy kis kevés kakót ( mV -okat ) hátha...:D De az rendesen lerövidíti az élettartamot.

    Ahogy fentebb írta Dxx ez vírus is lehet akár ... bár azért én avval olyan szempontból nem értek egyet hogy akkor alacsonyabb órajeleknél miért nem csinálja?! :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák