Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz CsíkosMókus #2177 üzenetére

    Nem unszimpi, hanem gyenge. Van, aki azt szereti. :) 30k körül meg már E7 van, az megint jobb (játékokról van szó, nem winrar benchmarkról és hasonlovakról) egy annyiért kapható Phenomnál, ráadásul agyon lehet tuningolni.

    madgie: Írtam én PhenomII-est? Viszont az meg az i7 árában van, szóval azért nem érdekes, mert Q95(6)50 ellenfele. Az meg főleg nem szimpi, hogy az AMD a saját processzorához biztosít CF támogatást, az i7-hez meg nem (bár amikor nekem volt AMD-m, ahhoz sem volt :( ,vagy csak nagyon ritkán). Mellesleg i7-et nem vennék, mert lehet, hogy amúgy állat gyors, de játékokban szinte semmi előnye nincs Q9-hez (és 2 magos játékokban E8-hoz), ezért lehet nagyjából egy szinten vele egy erősebb PhenomII. Mindemellett erős a gyanúm, hogy ha fognánk néhány más játékot a tesztelteken kívül, akkor nagyon nem lenne sehol a PhenomII, mert ált. mindig a koncepciónak megfelelően választják ki a tesztprogikat (lásd: fizetett AMD reklám az új procinak). Mint a CF-nél: tesztelnek pár úgy-ahogy működő játékkal, aztán otthon meg azt látod, hogy 90%-ban hatástalan. :(((

    Azért az 1-2 épeszű játékért, amely profitál a +2 magból, megint csak fölösleges 4-magos procit venni. Bármely mai single VGA alá elég egy E8400 (multiGPU meg kell a francnak dupla árért csak néhány esetben van drasztikus teljesítmény-növekedés).

    Aki el lenne ragadtatva a CoJ2 "optimalizációjától", annak most szólok, hogy az a grafika nem optimalizált, hanem síxar. 2009-ben 2D sprite-okból összerakott falombok, a képbe nem illeszkedő effektek, amelyek mintha egy másik megjelenítőn futnának, stb... Széngáz az 1. részhez képest. Az is lehet persze, hogy mivel ez is előző rész, visszafejlesztették a grafikát is, de legalább nem 30 évvel... :P

    bozont: Látod, te is az E8-hoz hasonlítasz egy 4 magos procit. Amúgy az az Intel fan, aki E8-ast vesz X3 helyett, vsz. pontosan tudja, hogy az E8 tuningjával bőven pótolja az X3 +1 magját (játékokban meg, ahol ált. max. 2 mag támogatott főleg erősebb az Intel). Van X3-as ismerősöm, így összehasonlítási alapom is (és ennek a haver nem örül ;] ). Ezért nézegettem a PhII-es teszteket, de i7 árban (AM3 lapok is!) inkább vennék egy Q9-et. :DDD (+ nem láttam 1600MHz-es RAM-okkal vígan ketyegő PhII-t, míg i7-et igen.)

    virkir: Ez világos, de attól még nem a RAM hőmérsékletét méred. ;)

    Daffni2: Néztem, de attól ez még nem fizikai mérés.

    Májsztró: Úgy van, nincsen termés a növényeken pl, ráadásul folyton akad is a megjelenítés, hiába megy akár 40FPS-szel fullban.

    jagada: Igen, arra.

    Khaal: Driver?

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák