Új hozzászólás Aktív témák

  • szimi57

    őstag

    Az erőforrás hiánnyal kapcsolatban tegnap igen érdekes és változatos tapasztalatokra tettem szert. Annyira változatos volt, hogy le sem tudom irni, mi mi után következett. Az alaplapom egy P8Z77-V LE PLUS.
    Azzal kezdtem, hogy a vidkarit átraktam a "fő" PCIE-ből egy másikba. A jelenség ugyan az 640-es felbontás, 16 szin, amiket állitani sem lehetett és persze az erőforrás hiány. Ráadásul csak 8-szoros lett a PCIE. Utána még arra emlékszem, hogy frissitettem a 2013-as driver Pack Solutionnal az IGPU drivert. A továbbiak már elég homályosak. Lehet, hogy már ezután teljes szinpompával bevágódott a WIN7 és semmi erőforrás hiány. De közben állitgattam a biosban PCIE-AUTO-IGPU között, Hol a vidkarira, hol az alaplapra dugtam a monitort. Feltelepitettem a gyári lemezről Virtut, frissitette magát a virtu 2-re. És úgy tűnt működik a dolog. Gyakorlatban a legujabb MSI Kombustorral néztem, de semmi sebességbeli különbséget nem tapasztaltam. Az alaplapra dugva a monitort csak az IGPU ereje érvényesűlt, pedig be volt kapcsolva mind a kettő. Volt olyan is, hogy bootoláskor sötét képernyő és egyszer csak minden előzetes nélkül berobbant a win7 desktop.
    Ilyen előzmények után visszaraktam a vidkarit a megszokott helyére, és majd leestem a székről. A win7 ismét teljes szinpompában jelentkezett és látszólag a virtu is müködik. Semmi erőforrás hiány. :R

    A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.

Új hozzászólás Aktív témák