Új hozzászólás Aktív témák

  • ArmanD.

    őstag

    válasz Silentfrog #6379 üzenetére

    Egész jól alulfeszelhető, nálam 1,25 Volt-tal ment alulfeszelve alapon. Ha nem tuningolod akkor a gyári hűtő elég de javasolnék hozzá egy értelmes hűtőt ha hosszútávon használod az Apu-t.
    IGP-vel sok játék elmegy még full HD-ban is de mióta vettem mellé egy 6670-et és belőttem a dual graphicsot hát erő lett benne rendesen de az alap IGP-vel is szépen lehet már játszani csak ahhoz gyors ramokat pakolj 1866 alatt semmikép sem inkább 2133-2200on értelmesen használható már az IGP.
    Jelenleg az A-8-at 3420Mhzen használom 2133-as ram sebességgel és bőven elég a teljesítménye ahhoz képest amennyi pénzt rááldoztam, bőven megérte csak ajánlani tudom ha kis fogyasztású játékra is alkalmas configot akarsz összerakni. Ha javasolhatom olyan alaplapot válassz hozzá amin a PWM-ek gyárilag bordával is el vannak látva mert az IGP áramellátása is ott történik és borda nélkül túl tud melegedni ami fagyáshoz kékhalálhoz vezethet egy alig szellőztetett házban, de a legjobb ha a procihűtő ventije rájukfúj olyat válasszatk hűtésnek ami PWM-eket meg a mosfeteket is hűti és akkor nem lesz baj játék közben sőt ez inkább akkor jelentős ha az IGP órajelét tuningolva használod :K

    Remélem sok hasznos tanácsot adtam.

    Dual graphicsba nálam a fent leírtakban proci ram húzva, IGP-6670 alapon:

    3DMark06: 12500pont
    Vantage p9850

    [ Szerkesztve ]

    Öreg vagyok már bohócnak!

Új hozzászólás Aktív témák