Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz LamaCube #58396 üzenetére

    Azok még talán nagyobb szarkupacok. Utálom az összeset, csakúgy, mint az egész politikát. :(((

    Az internetes sajtó gerjeszti a feszkót feleslegesen, mert imádják csinálni, meg kell nekik a kattintás. Leírtam, hogy miért nem ül ez az egész. Mégegyszer mondom, én ott voltam, utána is jártunk a kollégákkal a dolgoknak, de sehol sem láttam pl. indekszes újságírót. Mondjuk mást se nagyon, egy-két őskövület helyi emberen kívül.

    A magyar fociba ölt pénzekről hasonló a véleményem. Én jól elvoltam akkor is, amikor 15-20 éve még semmi ilyen nem volt, és a szurkolók dobtak össze a csapatnak mosógépre, meg fasírtos szendvicsre, és a fél csapatnak volt "rendes" munkája is. Azok az idők egyébként jobban is tetszettek, mint ez az agyonszabályozott, kormány(=adófizetők) pénzén csüngő luxus foshalom.

    De nálunk még ezeken kívül sem túl rózsás a helyzet. Telibeszarják a szurkolókat már jó ideje, tök utolsók vagyunk, semmi jövőkép, meg totál el is adósodott a klubvezetés. Ennek ellenére még mindig ennyien kijárnak, mert az életük a Haladás. Mindig azt szoktuk mondani focihoz nem annyira értőknek, hogy a Haladás MI vagyunk, nem a vezetők, meg a játékosok. Ők pár év múlva már sehol sem lesznek, de mi örökre itt leszünk. :)

    (#58395) marcitp: Há' jól van, dől. :P :DDD ;]

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák