Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Piftuka #40511 üzenetére

    Mozgásmegjelenítésben a Philips kiválóan vizsgázott, nálam. Panasonic, Sony néha hibázott ugyanazzal a videóval, LG volt a gyengébbik. Amíg te pl. boltokban, fórumokon tájékozodsz addig én itthon, személyesen. Én javaslom a Philipset, de csak akkor ha a Smart rész annyira nem fontos viszont a kiváló képminőség, a példaértékű felskálázás és a jól kezelhető Ambilight számít valamit. A botrányos szervizeléssel bármelyik márkánál lehet találkozni, Sonynál engem pl. leráztak, mert a műszer nem mutatja a hibát, még akkor is ha szemmel látható. Panasonic szervzelésről tudjuk, hogy nem egy nagy durranás, egyedül az LG-nél vannak jó szervizesek, bár olvasni 1-1 területről, hogy bizony ott is fanyalognak meg visszautasítanak, hitegetnek. Nem árt valóban egy jó szerviz de ne azzal számoljunk hanem inkább a jobb termékkel amit legalább 5 évig nem kell szervizeltetni.

    A SONY 9xxx-ek viszont tényleg nagyon jó alternatívái bármelyik más tévének még mindig. - a probléma ott kezdődik, hogy ezeket olvasod, hallod de nem tapasztalod, személy szerint siralmasnak találom, hogy veszel egy felsőkategóriásnak szánt LCD-t és olyan felhős, hogy azt hiszed vihar közeledik. LD-vel meg kitörölheted a … Emlékszem amikor vetted az 55-ös Sonydat, előtte azért kétkedve fogadtad, hogy az enyém pl. nem felhős, stb. A Sony már nem csinál olyan jó TV-ket mint korábban, az a múlté, most azért küzd, hogy egyáltalán a piacon maradjon, olyan TV-ket kiadni Dolby Vision támogatással ami Low Latency módban képes működni az inkább ne vegye meg a liszenszet.
    Ahogyan a tényleg remek Samsung (és TCL) QLED-ek is. - minden addig remek amíg nem látsz egy jobbat, jelenleg az OLED jobb.

    Visszatérhetünk 5 év múlva, szinte biztosra veszem, hogy nem lesz semmilyen beégés a TV-n illetve az már nem biztos, hogy még meglesz, eddig 1-2 évente cseréltem a TV-imet, nem tudom, hogy miként alakul a jövő

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák