Új hozzászólás Aktív témák

  • Fogash

    tag

    válasz titanium100 #2983 üzenetére

    "LED tv-t szeretnék vásárolni, melyet viszonylag sötét szobában ( sötétté tehető szobában, falon szeretnék nézni ) A 3D nem fontos de nem hátrány. Ami nekem fontos lenne, hogy vékony kávája legyen, s ha lehet akkor fekete. Semmi több, tehát valami frissebb modell érdekelne. "

    Hát, ha viszonylag sötét helyen vagy, akkor neked a PLAZMA a tévéd, nem a LED/LCD... Ez utóbbiaknál látni fogod a felősödést, a világosabb sarkokat. Illetve az én szememnek az összes LED tévé (igen, a 7-800eFt ársávban is) annyira "kemény" képet ad, mintha CGI lenne, nem igazi film. Valahogy "túl" éles, "túl" kontrasztos, ilyent a mozivászon (meg a való élet) sem ad. Szombaton voltam az Allée-ben a Pana márkaboltban, ami viszonylag árnyékos hely, nem olyan túlvilágított, mint a MM általában. Ott egymás mellett megnézheted a Pana LED és plazma tévéit, ráadásul minden kiállított darabon ugyanaz a műsor és ugyanazok a beállítások futnak, így valóban meg tudod nézni a különbséget a két technológia között.

    Szerintem a LED fasorban sincs a plazma mellett. Mondom ezt úgy, hogy a MM-ban csak pislogtam, hogy a LED technika is hova fejlődött az elmúlt 5-8 évben.

    A budaörsi MM-ban meg nagyon klassz Samsung sarok van, 32-85" között van kiállítva LED tévé, ott össze tudod nézni a teljes kínálatukat. Meg elég szép számban vannak más márkák is kidobálva (bár főleg a nagyok = 42 &up).

    középkategóriától felfelé amúgy mindegyik samu és pana vitte usb-ről az avi, mkv, mpeg, mp3, jpeg fájlokat, illetve a feliratokat is (sub, srt?)

Új hozzászólás Aktív témák