Mobilinternetet kínál a Vidanet

Mobilinternetes csomagokat is felvett a kínálatába az eddig elsősorban a nyugat-magyarországi régióban és Budapest egyes területein televízió-, kábelnet- és telefonszolgáltatást nyújtó Vidanet. Az alternatív távközlési vállalat december 15-től négy, a Magyar Telekom hálózatán biztosított csomag értékesítését kezdte meg.

Az USB-modemmel vagy SIM kártyával is kérhető MobilNet S, M, L és XL csomagok 1, 4, 8, illetve 20 GB havi adatforgalmat foglalnak magukban és egyéves hűségszerződéssel 2500 és 8950 forintos havi díjért rendelhetők meg. A konstrukciók a T-Mobile megfelelő RelaxNet és Net & Roll ajánlataival azonos vagy azokhoz hasonló jellemzőkkel bírnak. Ennek megfelelően egyik csomag esetében sem kell túlforgalmazási költséggel számolni, a keret túllépése esetén a szolgáltató az internetkapcsolat sebességét korlátozza.

„Arra törekszünk, hogy minél szélesebb termékpalettát kínáljunk előfizetőink számára, ezért folyamatosan bővítjük portfóliónkat. Idén vezettük be üzleti termékeinket, novemberben pedig a szolgáltatási körzetünkben elsőként tettük elérhetővé az HBO GO online filmtárat. Ennek a fejlesztési folyamatnak jelenti a legújabb állomását a mobilinternet bevezetése” – mondta Sátor Csaba, a Vidanet vezérigazgatója.

A Magyar Telekom nemrég dolgozta ki nagykereskedelmi mobilinternetes ajánlatait, a Vidanet – melynek egyébként az egykori monopolszolgáltató az egyik tulajdonosa – a hazai piacon elsőként kötött szerződést ezek értékesítésére. A vezetékes alternatív szolgáltatók eddig kizárólag a Vodafone-nal vagy a Telenorral szerződtek.

A Vidanet marketingigazgatója lapunknak elmondta: a cég saját szolgáltatáskijelelő számot igényelt a szakhatóságtól, így a későbbiekben ezen a 31-es előhívón tud majd hangszolgáltatást nyújtani, ha úgy döntenek, hogy virtuális mobilszolgáltatóként e területre is belépnek.

Azóta történt

  • A kábelnetes piacra is belép az Externet

    A Vodafone-együttműködés után újabb fixvonalas megoldást indít az alternatív távközlési cég, mely még komoly potenciált lát a kábeles piacban.

Előzmények