Meghosszabbította a MyTV ingyenes próbaidőszakát a Telenor

Egy hónappal, március 31-ig meghosszabbította tavaly novemberben elindított MyTV streaming szolgáltatásának ingyenes próbaidőszakát a Telenor. A cég szerint az azóta eltelt két és fél hónap alatt „több tízezer” felhasználó próbálta ki a MyTV-t, és a következő hetekben új csatornákkal és funkciókkal fogják bővíteni a szolgáltatást, amit mobilinterneten és Wi-Fi kapcsolaton keresztül egyaránt igénybe lehet venni.

A Telenor a felhasználói visszajelzések alapján több módosítást is elvégzett, például megjelentek az alkalmazáson belüli értesítések, melyek az ajánlott sorozatokra, eseményekre, filmekre hívják fel a figyelmet, valamint életbe lépett a push üzenetszolgáltatás is, mely rövid szöveges üzenetek küldésére ad lehetőséget az alkalmazást telepítő felhasználók között. A gyorsabb válogatás érdekében új filmkategóriák is megjelentek: az Ajánlott csoportban a szolgáltató által ajánlott legjobb filmek és sorozatok kaptak helyet, a Retro a régi, leginkább magyar klasszikus filmeket gyűjti össze, míg a Gyerek kategóriában mesék, animációs és ifjúsági filmek kaptak helyet.

Az általánosan ismert on-demand streaming filmszolgáltatásokkal szemben a MyTV inkább a tévézés mobilizálására és kényelmesebbé tételére, mintsem mozifilmek vagy sorozatok igény szerinti kölcsönzésére épül, bár korlátozott mértékben erre is van lehetőség. Három különböző csomag közül lehet választani (Fedezd fel!, Családi, Film), egyes csatornák műsorai pedig visszamenőleg is megnézhetőek (a periódus változó, illetve van, ahol tartalomfüggő ez a funkció).

Előfizetésenként akár négy eszközt is lehet használni, áprilisig mindhárom csomag ingyenes, adatforgalmi díjat sem kell fizetni, az ingyenes próbaidőszak után a két tematikus (Családi és Film) csomag havi 1500 forintba, és mobilnetes használat esetén az adatforgalmi díjba fog kerülni.

Azóta történt

Előzmények