Aktív témák
-
dim dim
tag
Na persze! Bírom ezeket...
ebben viszont van 30-40 perc Angry Birds, napi 1 óra wifi, 30 perc teló, mail, facebook.
3 napot futott>>>
30-40 perc angry + 1 óra wifi elég az akku padlóra küldésére.30-40 perc angry= mínusz 40 %. 1 óra wifi= min 50 % mínusz
Neked azt tudom erre mondani mint egy másik vkinek: BÉRLETI DÍJÉRT kibérelem a mobilod, hogy lássam a saját szememmel ezt! Fizetek érte!
De ha nem igaz, fizeted a dupláját fájdalomdíjként?
Mert nem igaz, a nyakam rá. A fele se. Elkértem kollegám blade-jét. Hátha az enyém rossz. Az Gen2. Az eredmény dettó.>>>>
Most raktam töltőre a telót, 3 napot futott.....
Igaz most alig volt használva, napi 5 perc wifi és kb. 5 perc teló.
Viszont beszállnék abba az ezres tömegbe. Normál aktív használat mellett minimum 1,5 napot kibír. ebben viszont van 30-40 perc Angry Birds, napi 1 óra wifi, 30 perc teló, mail, facebook.
Teljes mértékben elégedett vagyok az üzemidővel. Nem egy 3310-es, de asszem egy kicsit többet tud nála.
Amúgy fényerő 80%, csak 2G, hangerő maxon, GPS kikapcs, FLB10b.
[ Szerkesztve ] -
Nerd
aktív tag
Valószínűleg innen, 2. hozzászólás (Staff)
Követelmények:
1) Phone must have more than 256mb RAM
2) Phone must contain a decent gpu[ Szerkesztve ]
-
User64476
őstag
2 év? Hadd gazdagodjanak a neves gyártók, a régebbi telókat meg 2 hónap használat után úgyis érdemes kidobni, legalábbis szerintük. Mondjuk itt is olvastam valakitől, hogy á a Balde már a mőlt, elavult vacak. Én meg úgy gondolom, hogy éveken át arra vártam, hogy legyen elérhető áron egy olyan telóm ami "okos", ez meg GPS, wifi, hotspot, millió app, navigál, beszél, push email, 3d játékok. Ez egy csoda.
Szerk: én gyári frissítésre gondoltam, nem forrásra.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Nagyjából én is így érzek. Főleg annak tudatában, hogy nem 1 meg nem is 2 olyan embert ismerek vagy olvastam róla, hogy mennyire nincs megelégedve a rohadtdrága termékével ilyen vagy olyan okokból (és ez nem csak telefonra igaz, hanem sok egyébre is: tv, autó, hangfal...stb.) Olyan szöveget meg már mindenki hallott sztem, hogy: Egy ilyen drága cucctól (vagy ilyen és ilyen márkától) azért elvárná az ember, hogy... (és ide a pontok helyére jöhetne sokminden)
szerk: Jah, és én se vennék WP7 vagy fOS telefont (akkor már inkább egy "komolyabb" Androidot
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest