Aktív témák
-
zszabika
aktív tag
Na mosmá van LED!Mindenki használhatja perifériás látásmódját.
Amugy köszönöm a készítőnek én is. Kikapcsolni gondolom nem lehet ha már fent van.Vagy mégis?
"Ha meztelenül futsz egy fa körül 80km/h sebességgel,lehetségessé válik,hogy megb''zd saját magadat." Albert Einstein
-
Winner_hun
titán
Telefonhívás közben ha a bekapcsológombra be van állítva hogy szakítsa meg a hívást, de a képernyő kikapcsol akkor hogy lehet feléleszteni?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Aucor
senior tag
Nem tudjátok mikor lesz 4.0-s CM blade-re? Vagy mikor adja ki a google az ICS forráskódját?
-
Aucor
senior tag
Nos angolom bevallom tényleg nem jó, kicsit furcsálom ezt: [link]
Itt ezt írják:
Android source code availability has been a contentious issue this year following the release of Android 3.0, codenamed Honeycomb. Google declined to publish the Honeycomb source code, even after the operating system was shipped on hardware. Only select hardware partners were given access.Akkor... Most csak a hardvergyártók kapnak hozzáférést úgy mint a honeycombhoz? Mert a ZTE biztos nem fogja kiadni az ICS frissítést
[ Szerkesztve ]
-
-
PuffySite
tag
Sziasztok!
Azt az energiagazdálkodás widgetet ami a BDIV-el is együtt települ, le lehet valahonnan tölteni külön, telepíthető formában?
Asszonypajti Samsung Galaxy Mini-jére kellene, mert azon csak egy butácska van amivel még a mobilnetet sem lehet állítgatni.
Előre is köszi!
-
realpopek
tag
Sziasztok!
Hogyan tudok új telefonszámot a SIM kártyára menteni?Persze ha van rá lehetőség.Előre is köszönöm a választ.
,, Kis munkát kis ívben,nagy munkát nagy ívben kell elkerülni. ''
-
ruppotlan
tag
válasz apeelme #50195 üzenetére
hajaj... instant help kéne. Felraktam ezt a LED updatet a sima CM7-re, de nem indult el a telefon. Sebaj volt backup, majd a restore... de egyik korábbi backupomat sem hajlandó restoreolni, MD5 mismatch hibaüzenettel. Egyrészt miért van, másrészt van remény? CW v5.0.2.0
-
Prof01
veterán
válasz Prof01 #50229 üzenetére
Így egy nap használat után azt mondom, hogy jó lett ez a BD4! Előtte felraktam a sima cm7.1 stable-t, de a magyar nyelv elég hiányos (szar) volt, a BD4-gyel viszont nagyon jó munkát végzett kelzsoca. Igaz 1-2 helyen maradt angol szöveg, de inkább csak belsőbb menüpontokban.
Asszem ezentúl csak supported by kelzsoca telót veszek.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
HollyBoni
veterán
válasz ruppotlan #50230 üzenetére
Nekem is volt ilyen,MD5-el valamiért nem tudtam restoreolni. Aztán meg titanium backup is hibásan állította vissza a progikat. Lehet SD kártya hiba! Nekem megoldódott magától.
Ja igen,kifelejtettem mit csináltam. Átraktam másik telóba a kártyát,BD felmásol,aztán tisztán felrak.
[ Szerkesztve ]
-
realpopek
tag
válasz nightvison #50227 üzenetére
Igen,de nem tudom kiválasztani hogy a SIM-re mentsen.Csak a telefon és a google fiók között lehet választani....
,, Kis munkát kis ívben,nagy munkát nagy ívben kell elkerülni. ''
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Észrevettem néhány kellemetlen kis feature hiányosságot a Big Daddy IV. rendszerben
- névjegyzékhez új névjegy hozzáadásakor nem lehet kiválasztani, hogy a SIM kártyára (is) mentse
- ha fájlkezelőben megnyitok egy képet (JPG), akkor nem lehet elforgatni a képet (ha egyet kattintok a képre, nem jelenik meg a menü gomb, aminek lehetőségein belül erre mód van), illetve a balra, jobbra történő képernyőhúzó mozdulatokkal nem lehet az következő ill előző képre ugrani. => csak akkor ha a Galérián keresztül nyitom meg a képeket.
- fájlkezelőben nem tudok egyszerre több fájlt kijelölni. ez akkor lenne fontos, amikor egyszerre több fájlt szeretnék áthelyezni egyik mappából a másikba, vagy bluetooth-on szeretném őket küldeni egyszerreAz lenne a kérdésem, hogy ezek a hiányosságok a Sweet Dreams IV. ROM-ban is ugyan így benne vannak? Vagy ott ezek jól működnek, úgy ahogy pl egy gyári Trés 2.2-ben?
Másik kérdésem: sikeresen elállítottam a képernyőzár feloldó felületet egy másikra, és az alapértelmezett felületet sehogy nem tudom visszaállítani. Alapértelmezésben olyan volt, hogy két kör alakú ikont kellett elhúzni a képernyő másik sarkáig. Remélem tudjátok mire gondolok Amikor átállítottam, a választólistában nem volt bejelölve egyik felület sem, tehát nem látszik az eredeti a listában, ezért nem tudtam arra visszaállítani
Tudnátok segíteni, hogyan tudnám visszaállítani az eredetit, a gyári alapbeállítások viszatöltése opció használatán kívül? -
prodigy0914
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám van a Zte Balde telefonommal hogy webezés közbe mikor olyan helyre kattintok ami egy kisebb ablakba nyilik meg a másik elött, akkor teljessen belassul a telefon és alig és nagyon lassan reagál az ablakba és nekem fontos lenne hogy az oldal müködjön ha valakinek ha lenne ötlete. Köszi (több browsert probáltam volt amelyiknél még rosszabb volt)
-
ux1
addikt
válasz cascada #50236 üzenetére
El kell felejteni már a SIM-et.... ( 12 karakter+1 tel szám az nem éppen névjegy )
A Galéria az pont így kell hogy működjön. ( Egyik eset egy file művelet, másik eset ugye a Galéria böngészés )
A File kezelő valóban alap, GoMarket-> DualFileManager XT letölt és örül(#50238) prodigy0914
Pl. ne kattints olyan helyre....
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
kelzsoca
félisten
válasz cascada #50236 üzenetére
Az AOSP tárcsázó NEM tud SIM-re menteni (Cyanogenmod romok) a ZTE féle tárcsázó tud (kiszivárgott romok) egyébként szerintem vannak alternatív alkalmazások erre is, majd jön valaki és ajánl olyat, ami képes még SIM-re is menteni, a többit meg leírták.
(#50238) prodigy0914
Esetleg egy rom cserével, tehát egy custom rom használatával lehetne orvosolni.
(#50231) Prof01
A következő rom még jobb lesz
Egyébként mindig kerül be új rész a CM romokba, ezekenél vannak angol szövegek, de lassan beérem magam, és pótolva lesznek.
(#50223) PuffySite
Röviden és tömören: NEM
Keress a Marketen power widget programot, azzal megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz HollyBoni #50237 üzenetére
nem erre gondolt szerintem.hanem átállította másra,nem az alap van mostmár ami feltelepült az új rom-mal,énis így jártam sajnos,egyszer kérdezték már többen a bd3-nál is,visszaolvasok énis hogy hogy lehet visszaállítani,mert azt hiszem ott írtak megoldást,ezért nem szeretek énsem belepiszkálni az extra beállításokba.
-
zoltan6
őstag
válasz HollyBoni #50243 üzenetére
természetesen belepiszkálok,meg tettszik ez a bd4 rom,csak bosszant ez a dolog,hogy már nem az a szép feloldö csúszka van,mert másra állitottam.
egyébként nem régóta cserélgetem én sem a romokat,a sweet dreems4 volt az elsö,nehezen szántam el magam a garancia ugrás miatt,most big dady IV van,de vissza nem raknám,ezután a t-mobilos 2,2-es gyárit,ég és föld a kettö.[ Szerkesztve ]
-
cascada
senior tag
válasz HollyBoni #50237 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ!
HollyBoni: Igen ezt én is megtaláltam Itt állítottam át másra. Ezek közül lehet választani: Csúszó fül, Forgó, Megújult forgó, Lense.
Sajnos a 4 közül egyik sem az, ami alapból be volt állítva. Az nincs a listában. Én azt szeretném visszaállítani. Az tetszett a legjobbanux1: nekem bőven elég az 12 karakter Csak a név és a tel szám kell. Ellenben a SIM kártya gyakran kiugrik a telóból, ezért lenne fontos, hogy erre is rákerüljön mindig ha uj névjegyet adok a telefonhoz..
Sokkal kényelmesebb lenne pedig úgy, ahogy a Trés ROM-ban is volt, hogy a fájl megnyitásakor egyből a galéria jöjjön be.
kelzsoca: SD4-ben sem a galéria indul el a fájlkezelőkben történő kép megnyitásakor? Illetve a SD4-ben sem lehet SIM-re menteni számokat? Sajnos nem tudom, hogy az is Cyanogenmod alapú-e?
-
zoltan6
őstag
válasz kelzsoca #50246 üzenetére
tudom utána olvastam,el is mentettem minden leírást,meg hozzá valót a gépre.
Az ezzel a fentartásom,hogy ha úgy romlik el a telefon,hogy nincs lehetőség visszaállitani,tejes fagyás,vagy kijelző hiba,akkor bukta a gari.
Egyszer már cseréték nekem garisan,elromlott a felső bekapcsológomb,akkor még gyári szoftver volt fenn. -
HollyBoni
veterán
BlueStacks android emulator-ja NAGYON jó! Tök gyors meg minden,nekem az android SDK nagyon lassú volt.[link]
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Egérpad topik
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Alulértékelt az NVIDIA, 2035-re elkészülhet a mesterséges szuperintelligencia
- Autós topik
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Escape from Tarkov
- BIOS topic
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest