Új hozzászólás Aktív témák

  • colonell

    senior tag

    válasz Tompie #1508 üzenetére

    Már a színére gondolsz? :D amúgy nagyon mutatós, de tekintve, hogy mindenem is fekete, így nekem nem tetszik. Elég sokat rosszalkodik mostanában a Simple, de teljesen jól szuperál az NFC a kávégéptől elkezdve a pénzfelvételen át, a tankolásig visz mindent is. Állítólag a kamera alatti részen van a chip, de volt amikor nem vette, azóta a kamerát érintem oda, és nincs vele gond.
    Nálam a Chrome-on kívül semmi gondom nincs a telefonnal, minden működik ahogy kell. Egy hónapja kb. a Chrome sem fagyott ki. Infra is megy szépen, Bluetooth folyamatosan megy a haylou solar ls05 miatt, és néha plusz füles. Az akkuidő egy álom. Szupergyors töltéssel hamarabb elkészül mint ahogy én összekészülök 😅
    Eddig az összes telefonomon maxra volt húzva minden hang, ennél lejjebb vettem, mert kiszakad a dobhártyám, szóval a hangszórókkal sincs baj, sőt. Kicsit bánom, hogy nem lehet tiltogatni az appokat root nélkül, mert kimondottan rühellem a google sok szrját, de 6 giga lazán visz mindent. Utolsó 5 telefonom huawei volt, ez az első xiaomim, tesóm unszolására vettem ilyent, ő neki szinte a fél lakás xiaomi 😅 és teljesen meg vagyok elégedve a telefonnal, ár érték arányban bestbuy. Persze ez függ azért a felhasználói szokásoktól is.

Új hozzászólás Aktív témák