- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz Bazsi1987 #8099 üzenetére
Már miért lenne ? Úgysem vesz senki XSX-et, mert arra nincs semmi , meg amúgyis szar, meg jobb a PS5 , stb.
Én is elő rendeltem már tőlük a XSX-et . Már vágom a centit .
Amugy biztos bika lesz az új PS5 , de én arra leszek kiváncsi , hogy abban a vékony házban hogy oldják meg. a csendes hűtést ? Mert ha kis ventilátor lesz axiálisan , az mocskos hangos lesz . Ha nagyobb ventilator radiálisan , az meg nem vagyok benne biztos ( bár nem vagyok mérnök ) hogy hatékony lesz ( lásd előző verzió , mocsok hangos gép ). Na mind1, legyen ez a leendő PS tulajok kínja ( ha lesz ).Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Bogyi007
veterán
válasz Bazsi1987 #8099 üzenetére
Viszont tényleg jár az 5%-os kedvezmény az előrendelésre is. Tegnap voltam a Szegedi Üzletben és megerősítést nyert a dolog. És az is lehetséges, hogy megrendeljük az Applikációban, de személyes átvételt kérünk. Akkor is az olcsóbb ár lesz...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest