- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piziii
tag
-
Ritus2006
csendes tag
Sziasztok.
Van egy olyan problémám, hogy haverom tv-jén nem működik a Box HDMI-n.
A tv azt írja, hogy nincs jel, bármit is csinálok vele.
Ha egy másik tv-n beállítom a Display Discoveryt, akkor lesz kép, de vörös árnyalatú és csíkoz. Mellesleg hang sincs.
A tv típusa: 42lg60
Sima komponens kábellel tökéletesen működik, de egy 42"-os Tv-nél elég kevés a 640x480-as felbontás.Display Discoveryvel ennyit látni:
http://kepfeltoltes.hu/150523/DSC_0288_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/150523/DSC_0289_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A segítséget előre is köszönöm.
Bizalom nélkül nincs üzlet.
-
negyven2
veterán
válasz Ritus2006 #39652 üzenetére
Talán ez segít...
A megjelenítési beállítások visszaállításához kövesse ezeket a lépéseket:
1.Ügyeljen rá, hogy ne legyen lemez a lemeztálcán.
2.Kapcsolja ki a konzolt.
3.Kapcsolja be a konzolt.
Megjegyzés Ha Xbox 360 vezeték nélküli vezérlőt használ, akkor ügyeljen rá, hogy csak egy vezeték nélküli vezérlő legyen a konzolhoz csatlakoztatva; ezután kapcsolja ki és indítsa újra a konzolt a vezérlő Útmutató gombjával.
4.A konzol indítása közben nyomja le és tartsa nyomva a vezérlőn az Y gombot, és közben húzza a jobb ravaszt. Ekkor a megjelenítési beállítások visszaállnak az alapértékekre, majd a konzol automatikusan újraindul.
Xbox 360 E vagy Xbox 360 S konzol: A megjelenítési beállítások visszaállításához ezeken a konzolokon azt is megteheti, hogy kikapcsolja a konzolt, majd a konzol elején körülbelül 10 másodpercig lenyomva tartja a főkapcsolót. (A jelzőfények többször felvillannak.)[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
jászik itt valaki a BF Hardline-nal. Sikerült ma jutányos 4000 Ft-rt hozzájutnom.
-
desolator
senior tag
válasz MasterMark #39655 üzenetére
Nekem ment komponens-al 1080p-ben is. Viszont átettem hdmi-re és érezhetően élesebb lett a kép.
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
Sicilian
addikt
Ha valakit érdekel az
ALIENS COLONIAL MARINES-hez egy extra lefűrészelt dupla csövű shotgun, akkor vigye:KH4RJ - QPC3T - PJG49 - 96JM2 - THXTZ
nothing is true everything is permitted..
-
mephi666
nagyúr
válasz Sicilian #39658 üzenetére
...köszöntem, polcon pihen a játék, csalódás volt, olcsón meglett, valamikor még végigviszem, jól jöhet a dögök ellen
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
fényelőkész
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!kérnék egy pici segítséget.Xbox 360 e konzolon GTA5 játékkal játszom.Nem egyszer fordult már elő,hogy játék közben megáll a kép(kifagy).Játék probléma, vagy esetleg konzol hiba lehet??Konzol kettő hónapos.
-
Sicilian
addikt
válasz fényelőkész #39661 üzenetére
Előfordulhat, hogy nem szellőzik rendesen a gép és túlmelegszik, ezért esetleg kifagyhat !
Nálam a nagy melegbe ritkán megesik..nothing is true everything is permitted..
-
fényelőkész
csendes tag
Volt már olyan is,hogy egyszerűen csak nem lehetett az y-gombbal beszállni a kocsiba.Nem működött az y gomb.Ujraindítás,és minden OK!Erre mi lehet a magyarázat??
-
törölt tag
válasz fényelőkész #39661 üzenetére
Online vagy story ?
-
törölt tag
válasz fényelőkész #39665 üzenetére
Lehet hogy újra kéne telepíteni. Az Online az néha elég bugos, ott ez nem lenne újdonság, csak azért kérdeztem. Nagyritkán nekem is bebugol a story, de egy újraindítás után eddig kiheverte. Nem volt sosem visszatérő problémám vele. A rockstaros leírás szerint 1-es dvd telepítve, a 2-essel pedig játszol?
-
szabacsik
őstag
válasz fényelőkész #39667 üzenetére
Nekem sok játéknál csinálja ezt , hogy csak úgy kifagy és egy reboot után megy rendesen. szerintem nem gépi hiba.
/\____/\
-
fényelőkész
csendes tag
Köszönöm szépen mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
desolator
senior tag
Barátnőmnek is szeretnék venni egy boxot szülinapjára és ismerősöm 26-ért adná oda 2009.08-as gyártású elite jasperét? Jó ez az ár érte? Érdemes megvennem?
Nem buherált, kívülről kulturált állapot, egyedül a joyon látszik a használat mert kopott az analóg kar.[ Szerkesztve ]
-
desolator
senior tag
Létezik, hogy a tomb raider vissza vesz a minőségből amikor sok ellenfél meg nagy lövöldőzés van a pályán? Voltam egy ilyen résznél és azt figyeltem meg, mintha a textúrák tök alacsony felbontásúak lettek volna. Aztán mire mindenkit legyikloltam újra éles lett
-
wertigo1984
őstag
Udv skacok!
Elbucsuzom a topiktol (bar azert meg olvaslak titeket), szeretnem megkoszonni az evek soran nyujtott segitsegeteket es turelmeteket, koszonom a kozos jatekot Giinos-nak, MasterMark-nak, Oric-nak, Dj Prof-nak, Kovsol-nak! Ha barmelyikotoket erdekli a konzol pakkom, aprohirdetesen fent van kepekkel es 39 darab jatekkal.
Koszonok megegyszer mindent Nektek!
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz wertigo1984 #39676 üzenetére
Továbbra is azt mondom, amit szoktam. Exkluzív címek alapján dönts.
Live-Die-Respawn
-
MasterMark
titán
válasz wertigo1984 #39676 üzenetére
Kösz mi is.
Én is azt mondom amit szoktam, egyik se éri meg szvsz.
PC Master Race!!!
Switch Tax
-
zsolti72837
addikt
válasz wertigo1984 #39674 üzenetére
Kár.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
törölt tag
válasz MasterMark #39678 üzenetére
te troll vagy, ő burkoltan reklámozott , én meg csak vicceltem -
unravel
őstag
helóka
van ingyenes póker játék xbox360ra? régebben volt egy, de úgy tűnik nem megy a szerver.
¯\_(ツ)_/¯
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Honnan lehet megállapítani hogy egy vezetékes kontroller valódi,vagy hamisítvány? -
csabi0805
senior tag
válasz MasterMark #39684 üzenetére
A dobozon van vagy a kontrolleren?
Mert néztem én a neten,de ilyen kínai írásu dobozosok is vannak azért kérdezem. -
csabi0805
senior tag
válasz MasterMark #39686 üzenetére
Okés köszönöm szépen!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
desolator
senior tag
Nektek mire van állítva a boxnak a felbontása? Mert ha rámegyek az optimálisra, akkor mindig 1366*768-ba rakjak, amitől tök életlen homályos lesz a kép. Most 1080p-be van, így szép éles csak valahol olvastam, hogy ilyenkor csak felskálázza a játékot 1080p-be és ezért jobb 720p-be tenni, hiszen szinte mindegyik játék úgyis abban fut natívan.
-
desolator
senior tag
válasz MasterMark #39690 üzenetére
A tvm az full hd tehát az tudja.
-
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy faramuci problémám.
2008-ban vettem egy ELITE 120 GB-os gépet, 2009-2010 környékén kezdtem el multizni. Csináltam egy account-ot/profilt, de olyan szerencsétlenül, hogy nem emlékszem semmire. Mindig be van jelentkezve mert csak így tudom használni, se a jelszót, se semmit nem írtam fel. Profil váltásnál jött ez igazán elő, angolról szerettem volna váltani magyarra. Hívtam a support-ot (remélem jól írtam), de ők sem tudtak segíteni mivel semmit nem tudtam amivel igazolnám, hogy az enyém ami az enyém. Tölteni, multizni mindent tudok vele. Remélem eddig érthető.
Mivel a gépem nem mai darab így félő, hogy bármikor szevasz tavasz lesz. Van egy bontatlan új slim gépem, de az eddigi dolgaimat, profilomat nem szeretném elveszteni.
A transzfer kábel ezen tud segíteni vagy sem?
Ha igen mennyire bonyolult használni?
A kábelen kívül még mi kell hozzá?
Előre is köszönöm a választ/válaszokat![ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz Petreszku #39695 üzenetére
b*szhatod a kabelt, ha nem fogsz tudni bejelentkezni... Mondjuk ott bukik az egesz, amit mondasz, h az account reszen mintha remlene, hogy legalabb az emailt latod. Vagy ha nem, nehogy mar az account nevvel ne tudd ezt kideriteni valahol az xbox oldalon. Tehat a lenyeg, ha gepet valtasz es nem tudod az account nevet+passwordot, akkor buko
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
BaLee_
csendes tag
válasz Petreszku #39695 üzenetére
Az e-mail címet meg tudod nézni xbox-on a system/Profile/Account Security résznél, de nekem a jobb felső sarokban is irogatja. :-) Ha az erre az e-mailre érkező leveleket el tudod érni, akkor lehet rá jelszó visszaállítást kérni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- A Realme is elhagyja Németországot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest