Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz Viktor77 #93109 üzenetére

    Tegnap en is szivtam az oocben poppolo mobbal. Milyen jo lehet mikor valami ladat probalsz kinyitni. A vege az lett hogy probaltam combatban maradni valami kisebb mobbal, de pl a patkany mintha immunis lenne a cc-re, direkt ezert. Brewmasterkent neha a szobrot raktam le csak a patkanynak. Az extra NPC-t en is hasznalom mar hasonloan, sot ha epp arra jarok, mar leutom hamarabb a szint vegi bosst, hatha ad valami kis jo powert. Volt mondjuk hogy a faerie npc moonfire-el fogadta a popolo assassint es amiatt nem tudtam cc-zni.

    Mondjuk en csak kicsiben tolom, a Brewmasterem csak normal geares, azzal a 3 ami megy szerintem, a hunterem meg HC azzal talan a 4 a max, bar lehet hogy csak rossz powerek es nehez boss kombo eseten, viszont egy ilyen failed run jellemzoen elveszi a kedvemet jo idore a probalkozastol.

    Szerintem Torghast hasonlo koncepciora epul mint az M+ -ok, vagyis design szerint is csak egy fanatikus kisebbseg szamara tartogatjak a magasabb szinteket. Tegnap nalunk raid szintu csapat ment le talan a 8-ra es nem ment nekik, pedig komoly gearben vannak.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák