Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz TheProb #73579 üzenetére

    Lehet, hogy mikor beimportáltad korábban az adatokat, akkor épp máshogy voltál talentolva. Ezt elkerülendő (hiszen nem frissül egyből minden az armoryban), tölsd le a simcraft wow-addont is, és ha beírod h "/simc", akkor amit kidob, azt a simulációba bekopizva egyből arra kapod a szimulációt, ami cuccot és talentokat épp belőttél, nem azt, amit az armoryból szerez 1-2 nappal korábbról. Tehát ez most 300k dps, nem 220k.

    Nekem 865nél kidobott 293k-t, 861re belőve 313k volt, most optimalizált 867ben 353k. Azonos 865 esetén volt 50k dps diffi. Nem tudom hunter hogyan mükszik, de sanszos, hogy nem vagy "beoptimalizálva", mert ez egy átlagos adat, és a fightok kialakítása miatt nálam extra potizva és rúnázva is (mint ahogy szimuláció is teszi) is bennmarad kb. 30k, rúnabuff és old war poti nélkül kb. 50k esik ki a szimulációhoz képest. Xavius végén van talán +20% buff és cd-reset is, ill. addokat is tudod stikába sebezni a végén (igaz, előtte meg rohanni kellett miattuk), tehát az pl. "nem igazi" eredmény. A lényeg, hogy kb. 50k-t nyugodtan kivonhatsz a szimulációból, és az kb. mindig hozható lesz.
    Nekem a sárkányoknál úgy jött ki 30k dps diffi a szimulációhoz képest, hogy voltak addok akiket kb. a bossal együtt lehetett aprítani, de voltak üresjáratok, mikor épp váltás volt a sárkányokkal, viszont nem rúnáztam, és nem toltam old war potit se. (2 old war poti használata +20k dps nekem a simcraft szerint)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés