Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolverine

    félisten

    válasz FefeeX #14997 üzenetére

    Mint mondtam, sok addont használok, és csak akkor váltok, ha valaminek leállnak a támogatásával; most épp a Rock-alapú addonok kiirtását tervezem (FuBar, Cartographer, Chinchilla, CowTip, Pitbull; a Parrotot már rég nem használom). Ezek közül a Chinchillát simán le tudom cserélni MiniMapsterre; a Pitbullból csak a partyframe-et használom, így annál mindegy, mi lesz az utód (valsz. megvárom az Ace3 alapú új ag_UnitFrames-t); a CowTip rendkívül jól testreszabható szövegei hiányoznának, de ellennék a StarTippel (vagy ha valaki folytatná a fejlesztését, akkor a TipTackal); a Cartographert azonnal Mapsterre cserélem, mihelyt lesz hozzá Look'n Feel modul (ha a kurzort a minimapen levő world map ikon fölé viszed, akkor kapsz egy tooltip-szerű world mapet; számomra sokszor hasznos funkció), és nem ártana a HandyNoteshoz egy QuestObjectives plugin sem; a FuBar a legneccesebb, de a StatBlockCore és a Fortress már alternatívák, habár másképp működnek.
    Jelenleg ennyi változtatás van tervben, illetve azon filózom, hogy a rengeteg adatbázis-addonból irtok párat (InventoryOnPar, ItemSync, Cartographer_QuestObjectives, MobInfo, KC_Items, MobSpells, Altoholic, LightHeaded, Mendeleev, AckisRecipeList, RecipeRadar még fent van, a MobMaptől már elbúcsúztam - és akkor nem is beszéltem azokról, amiket csak nincs szívem lecserélni/kidobni, mint a BankItems, TradeSkillInfo, TrainerFu...)

    "I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Új hozzászólás Aktív témák