Új hozzászólás Aktív témák

  • anulu

    félisten

    válasz MCGaiwer #1397 üzenetére

    sry :)

    na. a déli kapunál kell tankolni a boss-t, a raidtől elfordítva. meghatározott időközönként 4 embert berak watery grave-be, általában earthquake után. úgyhogy a raidheal rendkívül fontos, lehetőség szerint mindíg mindenki legyen max hp-n.

    addon írja mikor jönnek murlock-ok. ezeket 1-1 tanknak (észak és dél) össze kell szedni (demo shout, tc, maci nemtom mivel tudja összekapni őket), be kell vinni a bosshoz. seedek mehetnek ilyenkor. mikor megfelelő helyen vannak frost nova egy mage-től és aoe.

    mivel az MT-n kívül bárkit berakhat grave-be, időnként improvizálni kell. előfordulha olyan is, hogy a murlock-okat tankoló warrior-t/druidát és a healerét is egyszerre rakja be.

    25%-tól nincs watery grave, ellenben jönnek kis vízgömbök szép lassan. ha vkit elérnek ott robban, jelentős hp veszteséget okozva, szóval picit WASD skillel ki kell mozogni előle. ilyenkor az MT behúzza a bosst a folyosó elejére, ott befordítja a falhoz és megy tovább minden. umrlockok ilyenkor is jönnek.

    nagyjából ennyi a fight. kb 12-13 perc átlagos DPS mellett.

    "Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

Új hozzászólás Aktív témák