Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    Meggyöződésem, hogy ezt a játékot, nem a kezdő vagy gyenge játékosok teszik tönkre, hanem a magukat nagyon okosnak gondoló, ego-bajnokok.

    Szinte minden csatámban lenoboznak, ha t10 tankkal az utolsó 3-4-ben maradok és engem spektiznek. Az utolsóban már nem is igazán értettem, hogy ez csak reflex, vagy tényleg komolyan gondolják.
    Murovankán ferdink már az első percben noobozta a csapatot és mindenki retardált volt, meg "fu all", mert a csapat 80% beállt a csoda-erdőbe.
    Egyedül maradtam a jobboldalon szokás szerint, de megbújtam a háznál.
    1. E100 + T54 érkezik. Egyedül kilövöm E100-at, T54 megy artynkért
    2. T54 után megyek és megmentem az artyt, bár végül az erdőből lövik ki T54-et.
    3. Vissza a házhoz, E50 + ISU 152 vár, kilövöm a TD-t egyedül, de közben lesebeznek.
    4. Visszavonulok, majd fel a dombra, ahol AMX 13 90-et kinyirom full HP-ról
    5. Keresem az E50-et, de fedezékben van, segítséget kérek, arty lesebzi, én lövöm ki.
    6. Eddig 4 kill, kb 4400 dmg.

    2 arty + 1 ferdi, meg én maradtam életben. az ellenfélnél csak tank. Megyek a T34-ért, mert a többiek a bázisunk közelében álldigálnak. T34 jól védekezik rejti a testét, én pattanok 2-3x a kupulárol, de kilő 600HP-ről .

    Na itt megindul a noobozás, looser T110, stb.
    Végtelenül elszomorító... miért? MIért ilyenek az emberek? Nem az a gond, hogy engem "bántanak" ahogy dadusnéni holdudvara gondolná, hanem ez a csaholás.. ez az értelmetlen csaholás, ez az ami elszomorító. Alig múlik el csata, hogy ne legyenek beszólások, ne legyen noobozás, egymás elküldése a búsba.... akkor is ha nyerünk.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák