Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Én anno eladtam tetrarchot mert nagy hülye voltam. Van olyan light tank amely eléri annak a hatékonyságát?
-
Djuree
félisten
válasz Peat;) #35651 üzenetére
t-26 sztem sokkal jobb nekem van mindkettő, de a t-26-ot használom. tetrarchnak nagyon gyenge a lövege, meg a páncélja is gyengébb ugy vettem észre mint a t-26-é.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
vhw
addikt
válasz Djuree #35652 üzenetére
A Tetrának gyenge a lövege? Ugyanolyan jó, ha nem jobb mint a T26 két legjobb ágyúja.
QSFA: 64 pen, 45 dmg, 0,35 acc, 24rof
45mm 20K: 51 pen, 44 dmg, 0,4 acc, 30rof
37mm Zis19: 58 pen, 40 dmg, 0,34 acc, 30rofDe válaszolva Peat fenti kérdésére; valóban hasonló teljesítményre képes a T26 vagy a BT2, esetleg az amerikai M2 light tank.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Bobyjack
senior tag
válasz _seth_ #35619 üzenetére
Képzeld, amikor megvettem a T34-et 0 kreditem maradt, még a T32-t is el kellett adnom. Szinte kizárólag T34-el játszva 4,8 milla kreditet összekapartam, mire a T30-at kifejlesztettem. Persze prémiummal, de nagyon meglepődtem.
Átlagban 55k jött be bruttóban, de amikor a 2680XP-s csúcsomat beállítottam vele (ami azóta is áll) 101 677 Kreditet kaptam. Nagyon szerettem.
-
_seth_
veterán
válasz Bobyjack #35654 üzenetére
Én is eladtam jópárat de csak mostanában kezdett el termelni igazán kreditet azt is csak ha jó körbe kerülök mint ez:
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. március 3. 3:11:09
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 1 504
Szerzett kredit: 58 354
Csatában elért Achievement: Mesterlövész100e közelében sem voltam még és prémiumom is van, 7 kill is volt de akkor sem kaptam annyit
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Bobyjack
senior tag
válasz _seth_ #35656 üzenetére
Mondjuk akkor ellőttem az összes 120mm-es lőszert (34db). 28 be is talált, ami azért komoly sebzés. Tehát kb 38k lőszer költség, 17 körül a javítás meg 3-6k javítókészlet/elsősegély. Nettó 40k. Nem rossz mi?
Prémiumként lehet majd hasítani vele. Alacsonyabb ROF-al azért már nem lesz ilyen "könnyű" ellőni ennyi lőszert...
9 kill volt, az utólsó artynak nagyjából 150HP-ja volt, de a HE nem ölte meg. Kemény tank a 212-es objekt
Már linkeltem a Replay-t, de hátha érdekel valakit.
-
Allien
veterán
Jaja, elég jó kis tankocska, és ráadásul kedvez neki az MM. Legalábbis, többnyire. Most jöttem én is:
Győzelem!
Csata: Mines 2012. március 3. 14:59:31
Jármű: MkVII Tetrarch
Szerzett tapasztalat: 2 793 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 8 793
Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Elit lövész, Kiváló Lövész.
6Kill.
Soha rosszabbat.[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Rém
tag
Amennyiben vásárlok egy félárú akciós tankot, akkor azt az akció végének elmúltával teljes áron tudom eladni, vagy bármikor adom el, félárat kapok érte, amennyiért hozzájutottam?
-
_seth_
veterán
Akció végén féláron ha jól tudom. Példa: 1 misi a t29, akcióban a fele, megveszed fél misiért, ha az akció ideje alatt akarod eladni akkor csak 250-et kapsz érte de utána fél misit, tehát kipróbálod nagyobb bukta nélkül pl Okosabbak ha hülyeséget írtam javítsanak ki
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Chris0321
addikt
Az előző csatámban Hummellel mentem. Volt még egy rajtam kívül és Erlenberg-en voltunk. Egy PzIII behozott egy T1-et Gaben2000 volt. A top tankok 8-asok voltak, de mivel PzIII hozta be nem szóltam egy szót sem. Elkezdődött a csata, szépen elhelyezkedtem és elkezdtem keresni az ellenséges tankokat. Egy Hetzert ki is szedtem. Egyszer csak a másik Hummel beírta, hogy idiot. Aztán azt vettem észre, hogy megsérültem. Először azt hittem az ellenséges artyk miatt de ahogy elindultam észrevettem, hogy a saját T1-esünk lőtt és folytatta. Szép nyugodtan jelentettem és megpróbáltam arrébb menni, de elég nehezen ment mert megsérült a motorom. Ő pedig folyamatosan lőtt, aminek szerencsémre meg lett az eredménye mert bekékült. Mondanom sem kell, azonnal megálltam és megfordultam. 1 lövés volt, de mondanom sem kell a legélvezetesebb lövésem volt a csatában.
Nagyon remélem az ilyen hülyéket megfelelően fogják büntetni. -
echterion
nagyúr
Győzelem!
Csata: Swamp 2012. március 3. 18:14:27
Jármű: Hetzer
Szerzett tapasztalat: 1 230
Szerzett kredit: 19 521
Csatában elért Achievement: Top GunEgyre jobban bejön ez a Hetzer. Szerintem megtartom, miután elit lesz.
-
babferi
tag
Nem okoskodni akarok , de o egy Tier 1-es tankra gondolt. A sracnak meg csak 3! csataja volt .
Chris , ha meg valoban a toppom T8-k voltak a csataban akkor inkabb a kisse veszelyesebb gepeket lodd maskor !
[ Szerkesztve ]
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
Chris0321
addikt
válasz babferi #35667 üzenetére
Tudod eléggé zavart, hogy a kis szemtelen folyamatosan lőtt, máskor majd így teszek.
A Tigrisre is lőttem volna, de mikor megláttam mert spottolták egy épület mögött volt és nem tudtam rálőni. Utána kezdődött a kis kalandom a T1-essel és ez elég sokáig lefoglalt. Utána pedig egy ellenséges AMX akármi ami közben a közelünkbe került kiszedett sajna, persze szépen buktuk a meccset. -
fsb1000
nagyúr
válasz babferi #35667 üzenetére
Azt a nicket nyilvánvalóan szívatásra hozták létre.
Talán besokalt a gyerek, kreál egy nicket, a haverja beviszi és büntetlenül tönkreteheti mások játékát.
---Az utolsó csatám is azzal indult hogy egy VK3601 belém lő hátúlról.
Kérdem miért? Nincs válasz...
Aztán végig mellete vagyok nézem mit csinál... és engem lőnek ki, mert nem a csatára figyelek.
Én vagyok a nagyobb marha. -
D.Orion
veterán
Defeat
Battle: Abbey 2012. március 3. 19:11:26
Vehicle: T32
Experience received: 787
Credits received: 35 328
Battle Achievements: SniperIS4-el elkentük a csávót rendesen: Replay
A csapat többi része nem tudom mit csinált, csak meghaltak. Most én is visszanézem ezt a meccset, mert kíváncsi vagyok, hogy mégis hogyan haltak meg... Mi az IS-4el ketten kinyírtuk az egyik top IS-7-et. A többiek mit csináltak?
-
erikke17
őstag
Tegnap meg lett KV3-ra a 122mm-es löveg, valami brutális egy szerzemény Sikerült vele egy 100%-os bélát szétlőni egyedül, kicsit nehéz volt mert arty 2x lelőtte láncom de sikerült.. KV is kapott szemből egy -58%-os puszit.. De befejeztem mára mert megint szivat a játék.. Általában első 4 percben csapat fele meghal-.-
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Zeratul
addikt
-
D.Orion
veterán
Researched:
T34 researched. Undistributed experience spent: 185 300. Free Experience spent: 0.Purchased:
'T34' purchased successfully. You have spent Credits: 3 559 000. -
_seth_
veterán
válasz D.Orion #35675 üzenetére
Nekem már csak a T30 fejlesztése van hátra és elit a T34-es Csak így tovább
-
emre
veterán
Én meg felpakoltam a nagyobb löveget az S-51-re és a Ferdinándra free xp-ből, mert már nagyon untam a dolgot. Az első meccsen ezután sikerült egy KV5-ről 1600hp-t lepiszkálnom. De továbbra sem vagyok oda érte, mert a 20%-os pontosságot nem tudom könnyen elviselni, talán majd 100-as legénységgel jobb lesz.
Egyébként így már egész használható mindegyik.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
D.Orion
veterán
válasz D.Orion #35675 üzenetére
Első köröm vele, E75-el voltunk együtt. Többiek T8, T7, T6 arty. Erős meccs volt, de rossz fele mentem és így nem tudtam sokat sebezni. 6 detect volt, de lőni nem tudtam rájuk. Megkértem a csapatot, hogy kíméletesen, mert ez az első köröm a tankkal. Vigyázzanak rám. T29 rám is tapadt. Többen megjegyezték, hogy grat az ingyen prém tankhoz.
Victory!
Battle: Prokhorovka 2012. március 3. 20:08:47
Vehicle: T34
Experience received: 2 172 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 23 944 -
echterion
nagyúr
Egy kérdésem lenne: ha át akarok lépni egy tankot és free-ből kifejlesztem végig a következőig, azt meg tudom tenni anélkül, hogy megvenném az adott tankot? Vagy mindenképp meg kell vennem, akár akarok vele menni, akár csak a következőt akarom kifejleszteni?
-
-
Chris0321
addikt
válasz echterion #35682 üzenetére
Ki akarod hagyni a T29-est? Nem a legjobb ötlet. Ha van rá elég free xp-d akkor is ki kell mindenféleképp fejlesztened a T29-esen a 105mm-est. A nélkül nem sok mindent ér a T32, nagyon nehéz dolgod lenne ha azon akarnád kifejleszteni. Szerintem a 8-as szintű motort sem árt.
De ez az én véleményem. -
Djuree
félisten
válasz echterion #35689 üzenetére
T29 et enis jonak tartom, sztem ne hagyd ki. Kv3 mal meg szoktam vele harcolni, kevesebb az eletem ugyhogy 1v1 ben lenyom, meg elegge pattogos is. Is lenne a parja, azzal meg nem harcoltam t29 el.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
echterion
nagyúr
Győzelem!
Csata: Karelia 2012. március 3. 22:40:30
Jármű: T1 heavy
Szerzett tapasztalat: 868
Szerzett kredit: 17 596
Csatában elért Achievement: KamikazeElső kamikaze kitüntetésem. Egy T29-est ütköztem le, kemény 6 HP-ja volt.
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Haveromnak kevés a memóriája (1GB) a WoT-hoz, ezért gondoltuk, hogy letöltünk hozzá egy tömörített skin packot innen.
De ahogy néztük több fajta is van, de nem tudjuk, hogy melyiket töltsük le?
Melyiket ajánlanátok? -
Végre egy jó meccs:
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. március 3. 23:01:44
Vehicle: T30
Experience received: 4 212 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 59 491
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Master Gunner, ReaperPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Fel
addikt
Ezt láttátok már? Kis videóbeszámoló a 7.2 szupertesztről. Végre mozgás közben is lehet látni M103-at és T110-et... Természetesen ez is orosz nyelvű.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest