Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jr1994

addikt

válasz jano_77 #134888 üzenetére

Pedig T-34-gyel a 100% az új 95 :DD

[link]

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

• rlazol

veterán

válasz jano_77 #134888 üzenetére

jano_77: igen, de nem. :DDD
    Ismersz annyira, h tudd: körül szoktam nézni, mielőtt belekezdek valamibe és nem szoktam a WG-t hibáztatni /dicsőíteni az én eredményeimért. kchryss volt olyan kedves és megmutatta a legfontosabb adatot: nekem 950 a cél kombinált dmg, ezt kell átlagban hoznom, hogy esélyem legyen (persze ez se garancia, de jó támpont). Az elmúlt 30 csatában 1027,8-at mentem, egy hónappal ezelőtti egy random 30-as blokkot 895,4-nek mértem. Vagyis fejlődöm, és amit most hozok, az elég lehet. Persze kényes a dolog. Ha az utolsó 33 csatámat nézzük, 955,2-re esik a szám (-72,6; több mint 7%!), ha az utolsó 3 nélkül, akkor 886,8 (-141; 13,7% 3 csata alatt!).
    És ebből kiolvasható a legfontosabb tétel: mindig van 101. csata, amit éppen kilökök az utolsó 100-ból, így nem csak az számít, hogy az utolsó csatában mit értem el, hanem az is, hogy mi volt a 101. csata. Ha az épp egy olyan kör, ahol 2000-et lőttem, akkor hiába volt az utolsóban 1500 kombináltam, ESNI fog a százalék, bármennyire is 950 a target és lila a WN8.
    És simán lehet, hogy az a csata, amivel beadja a 3. csíkot 500 dmg se lesz, ha a 101 akkor épp egy nullás.
    Nekem az a legfontosabb, hogy a kritikusan rossz köröket (kevesebb kombinált, mint a target negyede) csökkentsem, kevésbé hullámzó legyen a játékom. Nem az 1-2 2000-es kör fog sikert hozni, hanem a sok 1100-as.
    Egy táblázatba beraktam az utolsó 100 csatámat és figyelem, mikor minek a helyére jön az új csata, így tudom, mikor fog egy akár csak közepes telejsítmény is nagyot lökni a szekéren.

Jelenleg itt állok, nem kell sok... Meglátjuk, tudom-e tartani az elmúlt 3 nap szintjét hosszú távon.

DaGuardian: olvass utána és kiderül, nem kell hozzá nagy ész: azt XVM jóslása lényegében tipp. A győzelmet alapvetően meghatározó dolgokat (platoon, pálya, legénység képzettség, tank fejlettség...) nem vesz figyelembe. Nem szabad foglalkozni vele.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák