-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
A prémtankok elsősorban kreditfarmolásra valók, nem rambózásra - de szerintem ezt már leírtuk korábban. Nagyon kevés olyan prémtank van, amivel még fun is a játék a farmolás mellett - és az is emberre válogatja; van aki a TOG-ot imádja, van aki az E-25-öt, stb.
Remélem, most már érted, miért óvtunk annyira a T8-as prémektől, azokkal még ennyire sem menne.
Szerintem még legalább 1000 csatáig ne is lépj feljebb a T6-T7 szintnél, kellenek a jó alapok. -
SaNyEe
aktív tag
A Chi Nu Kai egy jó prémium tankocska (privát vélemény, kicsit kisebb a WR-em vele mint a nagy átlag, de elég jó 55%), van is egy elemzésem róla a csatornámon, nézd meg.
A T-25 mondjuk szerintem jobb.. ráadásul a hétvégén még akciós is volt, be is vásároltam[ Szerkesztve ]
-- end of transmission --
-
Djuree
félisten
nem tudom mióta játszol, de kezdőbbeknek inkább heavy, az lényegében bolond, ill. inkább úgy mondom, kezdőbiztosabb. egy medhez már tudni is kell, ismerni a pályákat, gyengepontokat...
vegyél egy heavy prémet, azzal menni fog. legjobb lenne egy t8, löwe, T34 vagy jgtiger 8.8, igaz ez td. bár ezek nem olcsók, de ha komolyabban akarsz játszani akkor elengedhetetlen, ha nincs időd/kedved sokat farmolni.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Dr_Syrex
senior tag
-
SaNyEe
aktív tag
Mindenképpen a top 122mm-es D-25T löveget, ha kiszámolod a DPM-et is látható, h a másik értelmetlen, grindelni jó. a 107mm-es jó lenne, ha a célzási ideje és pontossága ezen a gépen sokkal jobb volna mint a D-25T-nek, de nem így van, uh csakis D25T
Periszkópot semmi esetre sem tennék rá, akkor már inkább coated optics , elég vakegér az a gép igaz ami igaz. Városi környezetben mondjuk nem nagyon profitál belőle, oda 10x jobb lenne neki a szerszámosláda / ventilláció .. valamit valamiért egy biztos, periszkópot ne (hacsaknem egyhelyben akarsz szotyizni a csaták jól mérhető részében)
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
-
szbalogh
addikt
KV-3-ra ha van pénzed még venti mehet. Ideiglenes tankoknak csak töltésgyorsítót szoktam tenni. A többi pedig ami épp van levehető. Én nem tartom hülyeségnek a periszkópot sem, mert ha nyílt pályára tesz és spotterek (akik rendszerint az első 1-2 percben elhalnak) nélkül meg vagy lőve... értsd szó szerint
Nick: HE_Storm
-
törölt tag
-
jozefgucci1
addikt
Szerintem is szokni kell és ismerni a mapokat más oldalról . Ez egy jó felderítő és csipegető tank . Hamar oda lehet érni a kritikus pontokra és spotolni az ellent . Tegnap Himmelsdorfon középen szedtem szét az első percben egy T25/2 és azt sem tudta honnan lövik . Az átütése lehetne valóban nagyobb ,de csak tier8-as tankok ellen kell néha arany akkor is ugye szemből .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
MinionFlasH
senior tag
Múltkor Himmelsdorf hillen romboltam szét szegényt, VK 30.02 meddel nem számított rá, hogy agyatlan kos módjára előremegyek... az E-25, egy felderítőt, aki nem sebzett, de nem is mozgott és egy másik mednek kb 270hp-tól fosztottam meg, nekem 5-600hp-m bánta! Utána még vígan "romboltam" kb összesen 2500at sebeztem, igaz top tier voltam.
-
Angel1981
veterán
Pedig azt a sebesség + álca kombót pont hogy 20/1 csatában nem lehet használni...
Combos legénységgel használod?Szerk: olvastam, hogy igen.
Hát nézd; az ilyesmitől óvtunk még korábban a prémtankvásárlás kapcsán (különösen a magas szintű prémtankvásárlás kapcsán); tesztszerveren kell kipróbálni őket, mert ha nem jön be, akkor kidobott pénznek érezheti az ember azt az 5-7-10-12 ezer forintot.[ Szerkesztve ]
-
Valentin90
tag
Eladni mindenesetre semmiképpen sem szabad eladni. Én is még márciusban megvettem a Matilda szovjet prémtankot, mert voltak elképzeléseim az orosz medekkel. Hamar letettem róla, mert az amerikai-kínai-japán med ág sokkal jobban érdekelt, de ennek ellenére megtartottam a tankot. Ki tudja? Lehet, ha pár év múlva behoznak egy OP szovjet med ágat kedvet kapok hozzá
-
Angel1981
veterán
Nem arról van szó, hogy nem érdemes őket megvenni, csak mivel kőkemény valutát kérnek érte, érdemes alaposan körbejárni a témát a vétel előtt.
Nekem pl. nagyon távoli tervként szerepelhet egy FCM 50t, mert 95%-ig biztos vagyok benne, hogy fekszene a stílusa - mivel már 6000 csatával a hátam mögött tudom, hogy számomra mi a fontos egy tankban.
Neked is azt javaslom, hogy gyűjtsd a tapasztalatokat, és meglátod, sokkal kevesebbszer fogsz "ráfázni" a játékkal kapcsolatban, legyen az bármi.
[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
Nekem van Lövém és nagyon szeretem, DE nem ajánlom!! Lassú mint állat, páncél az inkább nincs mint van, az ágyú meg a 320 sebzésével (ami inkább 300) nem nagyon elrettentő, a tier X-ről meg ne is beszéljünk. Sajnos olyan mint a lassú tankok többsége, kisebb szerencse is kell egy jó csatához.
D-MAX: sajnos az is van, szerintem még nehezebb mint az E-25, szóval ez sem jó választás.
S-100Y: Igazi beteg szar imádom több mint 800 csatám van vele, még vörös noob-ként, első prém tanként vettem 50% legénységgel .... nem tudtam vele játszani rendesen de még úgy is sok mosolyt csalt az arcomra mikor köpte a 440-es skulokat."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
dfsz34
őstag
A T34-nek van a legnagyobb átütése normál lőszerrel (talán arannyal is) a prémek közül, sőt a nyolcas nehezek közül is, ideértve a sima tankokat. A löwe meg nagyon pontos, az azért ajánlható, szintén remek ágyúval, valamivel kisebb alfa sebzés. A su100y meg egy érdekes tank, van rajta egy brutális ágyú, azzal biztosan lehet sebezni és senki nem köszöni meg, aki bekapja
Ahogy kivettem a problémáid leírásából, neked a sebzés a problémád, szóval nagy pen és alfa a megoldás.
Mondjuk ahogy írták sokan, a komoly prém tankok ugye már tier10 ellen mennek, ahol sok a jó, de legalábbis tapasztalt játékos. Érdemes lenne megvárni, amíg tudsz stabilan jó sebzést elérni az adott tank típussal és akkor venni tier8 prémet, különben nem lesz jó a játékélmény, a csapatodnak sem...
A su100y-t próbáld ki a teszten, ha teheted, szerintem az megfelel az elképzelésednek, brutális ágyú, ha az odaver... Azzal nem lesznek olyan gondjaid, hogy nem tudsz sebezni, persze lomha meg a többi, de ha jó pozíciót találsz, akkor azzal bevered az arcát bárkinek, aki szembe jön.
-
iwu
addikt
hali,
nem szoktam repet feltenni, de kedvcsinálónak az e-25-höz. pont azért, mert az első héten megútáltam...el nem adtam csak pihent pár hetet. most már imádom.
egy ász vele (friss ropogós), semmi kiemelkedő, főleg, hogy elkezdett sírni a kisfiam, és a meccs közepén 2-3 perc afk a domb közepén
de a kv3 ellen és a végén a tiger ellen látszik két fő erényemás téma, tegnap nagyon korrekt csapattal voltam (kivéve arty)
is4, 5 kill,beírtam, "pls let me do a top gun" - csori t-54 is 5 killnél tartott, ő az enyémnél törtebb angolsággal írt valamit a topgunról...jah, és az artyt az e75 küldte el a fenébe, aki szintén f5-t nyomott a kérésemre...Utána a chaten természetesn megköszöntem nekik kultúráltan is.
a válasz, és a szitu:
és az eredmény:[ Szerkesztve ]
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Mardel
őstag
Hull downban op.
Tegnap csak 6 tankot tartott fel az ellenség top tanként vele full hpval.
Persze nem a városba ment, hanem a map szélén fel hozzánk.
Ott egy szikla mögött tartotta fel a tankokat. A pálya ott neki kedvezett mert tudta rejteni a hasát az emelkedő miatt.Map neve nem jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
LobiDrg
aktív tag
Nekem egy szenvedés volt az a tank amìg meg nem lett a top löveg.De utàna megtàltosodott.Nagyon sajnàltam hogy el kellett adnom.Talàn egyszer vissza veszem majd Az utána következő Jagdtiger meg még jobb.Iszonyatos mészárlásra képes.Ki van fejlesztve a Jgdpz E100 de nem biztos hogy megveszem majd
[ Szerkesztve ]
-
SaNyEe
aktív tag
Az jó vas
Más, nemrég vásároltam egy T14 nehéz prémiumot, ha a sok közepes prémium nem jött be próbáld ki ezt .. a T29 legénységét is szépen fel tudod vele tuningolni majd (csak 1 loader megy bele, nem 2)
Tegnap leakasztottam vele 3 tank ászt, egyik csatában 2,289 sebzést osztottamSzinte mindig tier V-be kerül be.
-
Bad Pritt
félisten
-
Kotomicuki
senior tag
Aztán egyből előjönne a MM gyengesége - a "kicsik" életképtelenek lennének benne, mert az utolsó védőbástyájukat (RNG) is elveszítenék - és így az egész katyvasz bedőlne.
Ha akarták volna, akkor tisztességesen is meg tudták volna csinálni, csak úgy kevesebbet húzhatnának a hiszékenyekről, akik azt hiszik, ha fizetnek, akkor jobb lesz nekik.
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
SaNyEe
aktív tag
Lévén a csatorna elég új és nincs minden cucc a garázsomban sem ezért itt a mindentudás applikációja: Tank inspector
Ha kérdés van a beüzemelésével kapcsolatban írj privet.
-
dfsz34
őstag
E75? és akkor mit csinálsz a bélával?
A kupolát elvileg be lehet lőni, csak bírom, mikor mindenki azzal hősködik, hogy hegyről legurulva és éppen megállva is meglövi egy tanknak a gyenge pontját. Ha pontosan is céloz az ember, az rng miatt nem fog minden lövés találni, meg mozoghat, rázza a tornyát, aztán próbáljon meg az ember pontosan oda lőni.
Nem könnyű az ilyen gyenge pontokat meglőni. Ezek különben egy mocsok tankok, tényleg leginkább csak csapat munkával lehet legyűrni őket. Valaki az oldalába kerül és onnan, de még ott is hajlamos pattintani.
(#70714) vhw : mivel a legnagyobb sebzés kiosztása a cél, arra meg a hegyi ütközet a legalkalmasabb. A városban lent papír tankoknak nem sok babér terem. Fent a hegyen, ha jön a csapat, akkor együtt fel tudjuk morzsolni őket. Egy táras lóri szép nagy sebzéseket ki tud ott osztani, közben még lövöm a lentieket is, bár vigyázni kell, mert visszalőnek.
A városban okoskodni meg futkosni elég kockázatos papír tankkal. Maximum a vége felé, amikor már kevesebb a tank, akkor lehet szabadabban mozogni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Jövedelem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Gitáros topic
- ASUS routerek
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest