Új hozzászólás Aktív témák

  • Ukeve

    tag

    válasz wwenigma #93167 üzenetére

    Ez nem "beleállás", hanem segíteni szeretnénk abban, hogy minél jobban élvezd/élvezzük ezt a játékot. :) Szerintem ezt szinte csak úgy lehet véghez vinni, ha elfogadod mások segítségét/tanácsát és utánajársz a játék alapjainak. Szvsz a Te statisztikád azt mutatja, hogy jobban játszol, mint jó néhány játékos ennyi csata után. :) Tehát van benned "potenciál" arra, hogy fejlődj és akár pár ezer csata után a wot-os átlagjátékos fölé emelkedj.
    Senki se úgy kezdte a játékot, hogy minden gyenge pontot, minden tankot stb. ismert, hanem ez egy lassú fejlődés eredménye lett.
    Itt van az én példám is:
    Valamikor 2012-ben elkezdtem a játékot a haverok tanácsára, lejátszottam kb. 1300 csatát és ott hagytam, mert nem annyira nem is élveztem, meg a haverok is elmentek mással játszani (ekkor jártam kb. 800 WN8-nál). Aztán egy pár hónap múlva elkezdett újra érdekelni a játék és megtaláltam a wot-os magyar oldalakat és az ismertebb videósokat. Nézegettem az oldalakat, olvasgattam a cikkeket, néztem a videókat és megtanultam a játék alapjait!. Mostanra kb. 8300 csata után már bőven túlléptem a 2000 WN8-at és bőszen haladok az unicom stat felé. :))
    Tudom, hogy nem a statisztikáról szól ez a játék, de szerintem akkor fogja az ember igazán élvezni a WoT-ot, ha minél jobb játékos valaki. :)

Új hozzászólás Aktív témák