Új hozzászólás Aktív témák

  • remington2

    senior tag

    válasz Viktoár #52580 üzenetére

    Szóval ez az érdekes hullámzást nem csak én vettem észre . . . a tegnapi nap különösen rossz volt, semmi nem ment. Puszta véletlen? Az esetek 90 százalékában az ellenfélnek halvány esélye sincs nyerni, gyakorlatilag minden meccs 15-2 meg 15-4-es eredményekkel ér véget . . . csak a kevés kivétel az izgalmas, jó csata, amikor még a vesztes fél is gg-zik, mert élvezetes játszani, akkor is, ha éppen veszít. A csaták nagy része annyi, hogy szinte lerohanjuk az ellenfelet, mindenki képes egyet ölni, de a csata annyira egyoldalú, hogy nem élvezetes, még győztesként se. Hiába tudok sebzést osztani . . . A másik oldalról nézve meg tehetetlen mészárlás, csinálsz amit akarsz, többet pattint, nem oda megy, stb. És mire az eredményjelzőre nézel, már a csapat nagyobbik fele halott.
    Szerintem az mm hibája az egész, nem megfelelő játékosokat szed össze egy-egy oldalra. Valószínűleg azért, mert 1. egyszerűen rossz, trehányul van megcsinálva 2. nem bír a játékosállomány méretével/hígságával 3. valamilyen belső eff szám alapján sorsolgat, és / vagy fűnyíróelv szerint megy, így mindig lesz egy jó csapat a rosszal szemben, amin úgy segít (hogy ne csesszen már ki a kedves játékossal, akiből él - hogy ide-oda rakosgatja őket. . . .

    (OK, a 'szopóágat' itt néhányan nem fogadják el, mert milyen nonszensz, nekem ne magyarázza meg senki, hogy a Nap körül kering a Föld, hiszen a Nap mozog, látható minden áldott nap. Meg hogy gömgölyű, mekkora baromság, körbenézek, és mindenhol sík, meg leesnének az emberek a másik oldalon, mekkora ROFL már a gondolat is)

    [ Szerkesztve ]

    They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

Új hozzászólás Aktív témák