Új hozzászólás Aktív témák

  • Angel1981

    veterán

    válasz vhw #45082 üzenetére

    és Diarmand:

    És barátot törölni / letiltani ugyebár nem lehet? :))
    Tényleg egyszerűbb újrakezdeni az alapoktól, ölni bele a sok időt / pénzt....

    kmarci25: az encounter zászlója pont nincs benne a kép jobb alsó sarkában - kár! :D

    diegho: hogy mit? Nem veszek tudomást a villogó panelekről a tálcán, ennyi!

    Félreértés ne essék, most nem abba akarok belemenni, hogy Te miért kezdtél új accot, hogy igazat mondasz-e vagy sem, szó se róla, de én biztosan tudom magamról, hogyha esetleg valaha eljutnék arra a szinte, amire Te, hogy 2000+ WN7 lenne átlagban, ha beleöltem volna több ezer órát, és esetleg 6 számjegyű forintösszeget egy accba, akkor nincs az az Isten, hogy újrakezdjem a legelejéről csak azért, mert b*szogatnak!

    Egyszerűen mennék azzal a 3-4-5 emberrel akivel jól esik, a többi meg nem érdekelne - már csak azért sem, mert ha újat kezdek, valszeg ott sem fogok rosszabbul szerepelni, ergo csak idő kérdése, hogy ott is ellepjenek a kérések, és akkor mehet megint minden elölről....

    QB-nek is ott villódzik mindig vagy 6-8 téglácska az asztalon, még is kibírja, hogy ne kezdjen újat, sőt, ha jól láttam, kb. csak 15 ember van a barátlistáján, pedig őt aztán nem kevesebben hívnák szakaszba, mint Téged!

    Száz szónak is egy a vége; nem a Te indokodat vonom kétségbe, csak annyi, hogy én emiatt biztos nem hagynám ott a régi accot.
    (Egyébként engem is egyre gyakrabban hívnak idegenek szakaszba, lassan bekékülök, akkor meg lehet, még többen akarnak majd. :) ).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák