Új hozzászólás Aktív témák

  • mr.nagy

    tag

    válasz CsabaTompa #7065 üzenetére

    Én úgy tettem fel, hogy letöltöttem a Microsoft oldalról a telepítőt.

    Az indítás előtt eltávolítottam minden nagyobb terjedelmű telepített programot és még így is közölte, hogy csak úgy végezhető el a frissítés, ha tudomásul veszem, hogy később vagy ha balul sikerül valami nem lehet lesz visszaállítani az eredeti rendszert (a telepítő törölte a recovery partíciót).

    A telepítő indítása után megkérdezte, hogy frissíteni akarom e a meglévő rendszert vagy telepítő médiát akarok csinálni. A frissítést választottam. Ezután megkérdezte, hogy a személyes fájlokat meg akarom e tartani én a nemet választottam. A telepítés gond nélkül végig ment és az új rendszer első indítását követően az aktiválás is gond nélkül megtörtént.

    A telepítést követően alig pát GB szabad hely maradt, ezért a Lemez karbantartóval töröltettem mindent amit csak lehetett. Így felszabadult egy csomó hely, kiderült kisebb helyen elfér a 10 mint előtte a 8.1.

    Egyedül a G-sensorral kellett bajlódni mást mindent felismert és beállított hiba mentsen. A hibamentes elforgatáshoz ezt töltsd le és telepítsd. A telepítést követően lehet, hogy engedélyezni kell az eszközkezelőben. Ezt követően elsőre fejjel lefelé állította be a képet. Ekkor az Intel grafikus vezérlőpultban is és a Vezérlőpult/Képernyő/Képernyőfelbontás-nál is elforgatás 0 fokra átállítottam. Innentől hiba nélkül működik a tabom!

    [ Szerkesztve ]

    HMNote10Pro

Új hozzászólás Aktív témák