Új hozzászólás Aktív témák

  • this is life

    Ármester

    válasz Dißnäëß #15278 üzenetére

    Annyi előnye van az x86/64-nek, hogy ha kellően erős a vas akkor jó darabig használható lesz. Win 11 kérdéses mert cpu-ban elég magasan van a határ intel gen8 ,amd esetén pedig ryzen ,gpu dx12, tpm 2.0. Insider verzióban könnyített az ms de igy is szükség van egy kis mókolásra ,hogy felmenjen a w11, ha valami hibádzik a követelmény listából .
    Nálam i5-3337u (acer iconia w700) a tempóval nincs gond , az on screen keyboard sokat javult , viszont a gesztusvezérlés és a tabletes felület visszább lett faragva .

    Az rk3066 tablet frissithetelensége miatt nem érdemes bosszankodni , ha sikerülne is a vas kevés , a cortex a9-es utasítás készlet ,alacsony órajel miatt nem lenne élmény a használat . Annál az is jobb ,ha kellően erős w in 1 windowsos gépet használnátok és azon virtuális gépen android emulátort futtatnál . Illetve ami a win 11 újítása lesz, hogy képes majd android alkalmazásokat futtatni .

    Új android tablet venni pedig jó kérdés , ha időtállót szeretnél akkor egy vagyon , annyiért lehet , hogy jobb ötlet egy 2 in 1 windowsos laptop .
    S mint felettem is említette a fórum társunk , sajnos droid fronton szempont a gyors avultatás , amit nagyban elősegít a soc fejlődés még mindig tempós üteme .

    cidalain
    Ha a hw követelményeknek megfelel az eszköz akkor ingyen frissíthető majd 11-re .

    Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

Új hozzászólás Aktív témák