Aktív témák
-
adeon83
tag
Feltettem a vistát, de valamiért nem akar bejönni a microsoft.com, és az msn.com sem, sem pedig a .hu-s domainnel. Úgy vettem észre, hogy akármilyen microsoftos oldalra szeretnék felmenni, egyik sem jön be. Miért lehet ez sztetek?
''Egyszer egy lány felhívott: Gyere át, nincs itthon senki! Átmentem, tényleg nem volt otthon senki'' Rodney Dangerfield
-
adeon83
tag
Természetesen megpróbáltam más böngészővel, és egyiknél sem jönnek be az oldalak. Más oldalak bejönnek, persze. Amúgy nem volt hülye kérdés, csak elfelejtettem leírni ezeket az infókat is, mert már ki vagyok idegileg
''Egyszer egy lány felhívott: Gyere át, nincs itthon senki! Átmentem, tényleg nem volt otthon senki'' Rodney Dangerfield
-
adeon83
tag
válasz adeon83 #1137 üzenetére
Kipróbáltam az öcsém gépén, neki még XP van, azokon simán bejön az összes microsoftos oldal. Már kifogytam az ötletekből Nem lehetséges, hogy valamit a vistán belül kell konfigurálni? Esetleg valami letiltja a microsoft-os hozzáféréseket? De mi?
-
adeon83
tag
válasz LeslieG Jr. #1172 üzenetére
Hát pajtás, hogyha ez igaz, akkor kib@5zom a gépem az ablakon Lekaptam, mert már elegem volt belőle, és feltettem egy angol XP-t
De most hogy így mondod, mintha az XP-nél is hasonló gondom lett volna, mikor feltettem anno az nvidia-s nforce-os valami ''Network Optimalizator'' izét, ott is kinyírta, de nemcsak a netet, hanem a netmegosztást és a p2p-t is.
Köszi, jövök neked egy... mivel is ?''Egyszer egy lány felhívott: Gyere át, nincs itthon senki! Átmentem, tényleg nem volt otthon senki'' Rodney Dangerfield
-
adeon83
tag
Nah, belevágok a közepébe. A köv. hibaüzeneteket kaptam néhány perccel boot után, és a köv. hibajelenség kísérte az üzeneteket:
Elment a hálózat és az internet, elállítódott a desktop témája vmi alap windows-osra, és megszünt a belső hálózat is:
A téma visszaállt eredetibe néhány perccel a hiba után, de újraindítás után is ismételten megjelentek ezek az ablakok. Hálókártya drivert nem tettem fel, mert attól meg méginkább kiakadt a vista, így hát az volt feltelpítve, amit a vista automatikusan tudott.
Most vagy én nem jöttem rá erre a hálózati beállítási mizériára, vagy tényleg a network része egy nagy vécécsésze a vistának??
3x telepítettem újra ezt a trágyadombot, de mindenféle driver telepítés előtt is ugyanezek az ablakok ugrottak elő.
Tapasztalatotok szerint ez egyedi eset, vagy megint csak nagyon alkotott ''Kapuk Vilmos''?
[Szerkesztve]''Egyszer egy lány felhívott: Gyere át, nincs itthon senki! Átmentem, tényleg nem volt otthon senki'' Rodney Dangerfield
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest