-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Ez nem csupán feladás. Egyszerűen nem szeretnék plusz gondot/problémát a nyakamba venni. Minek küzdjek egy olyan dologért, ami egyébként itt van készen és működik? Minek küzdjek egy oprendszerrel, ha van egy másik, ami bevált, megbízható és jó?
A hibák, amik előjönnek vista alatt, nem jelentkeznek xp-n. Nézd csak meg, az egész arról szól, hogy legalább úgy működjön, mint az xp-n. Most mi a fenének ezzel küzdeni, ha egyszer ott jól működik?A hozzáértés megvan, hisz egyszer már megcsinálta a ms. Ezért végképp nem értem mit művel a vistával.
Nem szólom le a vistát, akinek tetszik, szereti, az használja, a többi meg küzdjön vele, itt biztos fognak neki segíteni. Nekem erre se időm, se idegzetem és felesleges időpocsékolásnak tartom, ha egyszer van egy olyan rendszer, amit ismerek és megbízhatóan tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- SSD kibeszélő
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mazda topik
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest