- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI kábel TV
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 11
- eBay
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktor82
őstag
Valaki nem tud egy működő linket honnan lelehet tölteni a vista ultimate 30napos verzióját?
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
raziel01
veterán
Sziasztok!
Van már olyan Vista telepítő DVD amibe bele van integrálva az SP1 és magyar is?
-
legenda
válasz Peet210 #12956 üzenetére
az eszközkezelőben az ide ata/atapi vezérlők -> ide csatorna résznél nézd meg, hogy az íród nem-e esetleg slave állásban van, mert akkor szokott ilyesmivel problémázni, és akkor a másik NECND6750_csl_2.P1 firmware kell, és itt a frissítés menete is bonyolultabb kicsit. két kicsomagolandó állomány van, és mind a kettőben van readme fájl, azt olvasd át (pici angol szükséges) és frissítés is két menetben zajlik.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
04
tag
Szép napot uraim!
Kellene egy kis HELP!
A notebook adott+a Windows Vista, de akartam rá egy XP-t, telepítés után én úgy gondoltam, hogy lehet majd választani, hogy melyiket indíthatom, de nem így lett!
Ezt, hogy tudom, így utólag elkérni?
Köszi előre is! -
CSorBA
őstag
Ezt ma már másodszor játszák el...
[ Szerkesztve ]
-
CSorBA
őstag
Nem haragszom, nem azzal van a baj..
Hanem azzal h. ugyanazt nem szokás 2 helyen feltenni, főleg ha ott azonnal meg is válaszolták, elég 1 helyen feltenni, várni kicsit, ha nem jön válasz, akkor a másik helyen linkelni.. ennyi.. nem haragszom én, csak másodszor csinálják meg pár órán belül ugyanezt.. -
V.Stryker
nagyúr
Üdv
Hogyan lehet kikapcsolni a vista-ban, hogy ne állítsa le a vinyót? Jelenleg az van, hogy két vinyó van a gépben. Azt amelyiken az adatok vannak, a vista leállítja,ha nem használom. És pl amikor zenét szeretnék hallgatni, akkor egyrészt lassan indul el, másrészt hallom,hogy épp kattan a vinyó és elkezd felpörögni. Ezt miként lehet kikapcsolni?
-
-
Thrawn
félisten
-
- = Zk = -
félisten
Mélységes tiszeteletem Vista használok
Hamarosan számítogépet szeretnék újítani,éshát elkerülhetetlen számomra a Vista (holott jóvolt nekem az XP,dehát a DX10,meg "állitolag" a Microsoft megakarja szüntetni az XP-t,+ a kiegészítőit)
Kérdésem az,hogy melyik Vista érdemes,ha filmnézés+játék,amire használnám a gépemet?
Valamint továbbá hallottam olyat (kollégám tapasztalta nemrég),hogy pl Dmon Tools-t nem lehet alátelepíteni,van olyan ÍROTT játék amelyet nem szeret,mert ugyebár rendelkezik a Vista valamiféle progi hitelesítéssel... Kilehet ezt hackelni valahogy,tehát a Vistát is meglehet ugy buherálni mint egy XP-t?Legyen szó eredetiről vagy himi-humiról...!!Segítségeteket nagyon köszönöm
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
CSorBA
őstag
válasz - = Zk = - #12967 üzenetére
Szia!
Szerintem XP nem hal még meg azért
D-Tools-al semmi baja, ráadásul én 64biteset használok belőle..
Ha már ilyen finoman szóba került az "írott" játék, akkor megjegyezném, h. semmi hátrányt nem tapasztaltam xp-vel szemben, felmegy ide is minden.. (jó persze vannak kivételek, de szerintem ritka.., pl NFS Most Wanted, nem tudtam felbűvölni rá..)szerk.: A hitelesítés meg nem csak a driverekre vonatkozik? (ezt pl Thrawn-tól kérdeném..)
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
nálam pl. tökéletesen működik a daemon tools, a játékokkal sem volt különösebb bajom (talán csak a test drive unlimited-el, de azzal is csak ha patcheltem 1.66-ra) szóval azért annyira nem veszélyes a dolog. "rendelkezik a Vista valamiféle progi hitelesítéssel." ezt mondjuk nem értem
sztem bőven elég egy home premium, az tud mindent, ami hétköznapi használatra kell.CSorBA: nálam az xp alatt feltelepitett most wanted simán ment vista alatt (nocd crack-el ) már nem is tudom,hány oprendszert élt túl
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
- = Zk = -
félisten
hatalmas köszönet nektek....
lehet letöltök egy Vistát (bár már 20k alatt lehet kapni legálisat,azmeg sztem nem pénz..hm),és van most nálam egy 40gigás vinyo.kiprobálom(igaz még nincs DX10es VGA-m,de proba cseresznye )rétisün:kollégám mesélt valamilyen szoftver hitelesítésről vistán belül,neki vmi ilyet ir ki mikor telepíteni szeretne nem kóser játékokat...hmm!
HOPP!!és van értelme a 64bitesnek??(persze csakha a gépem procija támogatja ezt)
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Thrawn
félisten
válasz - = Zk = - #12970 üzenetére
Az az UAC volt szerintem
Majd megismered te isDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
- = Zk = -
félisten
válasz Thrawn #12971 üzenetére
bővebben esetleg??
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz - = Zk = - #12972 üzenetére
Felhasználói fiókok felügyelete.
Hajaj, jó lesz ha beleolvasol a topikba, úgy érzem érnek majd meglepetésekDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
rétisün
veterán
válasz - = Zk = - #12970 üzenetére
30 napig használhatod a vistát aktiválás nélkül, amit még 3x lehet ujraindítani.
a szoftverhitelesítésről annyit, hogy én még nem találkoztam ilyennel. kiváncsi lennék pontosan hogy néz ki egy ilyen hibaüzenet(?) amire a kollégád gondol....Thrawn:most, hogy mondod, tényleg arról lehet szó.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Thrawn #12974 üzenetére
soha nem láttam még vistát,ott kezdődik
utolsó OP renszer amit a gépemre telepitettem anno sokéve,egy win98 volt
azóta oprendszerhez sem szagoltam
fogok még sírni asszem
De hála vagytok nekem TI[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz - = Zk = - #12977 üzenetére
sztem mindenképpen próbáld ki, a többség nem bánta meg az átállást. persze nem mindenki elégedett maradéktalanul, de hát ez már csak így szokot lenni. én már alig használok xp-t, ha bekrepál, lehet már nem is teszem ujra.
amugy xp mellé is tehetsz vistát, (csak az xp után kell a vistát telepíteni) és még bootmenüt is csinál, aztán azt indítod, amelyiket akarod.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
- = Zk = -
félisten
Jéézusom,milesz velem
Hát levagyok lombozódba kicsit.....
Azért hálás köszönet Nektek[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Üdv!
Filmnézés + játék, akkor azt mondom, hogy Home Premium (gondolom, itt rendes vásárlásról van szó, és ebben az esetben az Ultimate csak feleslegesen drágít), de neked is mondom, hogy menj fel akár az MS honlapjára, ott meg tudod nézni, hogy az egyes verziókban milyen fícsörök vannak/nincsenek.
Daemon Tools-t teljesen jól lehet telepíteni, sőt, még akár használni is Nálam is megy, gond nélkül (immáron egy éve használok Vistát, akkor sem volt semmi gond a DT-vel).
Ezt az "írott cuccok nem mennek Vista alatt" dolgot meg tessék elfelejteni. Minden ugyanúgy működik, legfeljebb az kavarhat be, ha inkompatibilitás van (én nem játszom túl sokat, de eddig nem volt semmivel gondom alatta, sem régebbi pl. Deus Ex és egyebek, sem újabb játékok alatt - ez persze csak én vagyok).
[A történethez hozzátartozik, hogy nem kell még feltétlenül temetni az XP-t... de szvsz érdemes Vistára váltani, nekem semmilyen negatív tapasztalatom nem volt vele, ellenben pozitív az nem kevés.]
Sectumsempra - For Enemies
-
Lemon
csendes tag
válasz rétisün #12984 üzenetére
Köszönöm, hogy segítesz.
Image file-t nem lemezről kell készíteni, hanem csak simán a winchesterre létrehozni egyet. A méretét szabadon megválaszthatod, akár pár MB-osat. Elkészítése után mount-olni kell, majd - mint egy üres, formázatlan winchestert - formázni kell. Utána lehet rá másolni.
Ez a nick (Lemon) a kérésemre törölve lett, miután új nevet választottam (€uro).
-
- = Zk = -
félisten
válasz Morden24 #12983 üzenetére
köszönöm...
jo8...holnap melo.hacsak nem sztrájkol a BKV megint[ Szerkesztve ]
-
-
Lemon
csendes tag
válasz rétisün #12984 üzenetére
A "Create" fül kiválasztása után kell választani egy file-nevet, a legfelső "Browser" gomb megnyomásával. Meg kell adni a jelszót, majd a "Create" gombra kattintva a program létrehozza a file-t.
Utána az elkészült image file-t a "Mount" fül alól lehet betölteni, egy általad szabadon választott betű virtuális meghajtójaként.
Ez a nick (Lemon) a kérésemre törölve lett, miután új nevet választottam (€uro).
-
rétisün
veterán
igen, eddig eljutottam, kiirta, hogy sikeresen mountolta a meghajtót, csak az a gond, hogy nem jelent meg a sajátgépben, lemezkezelőben sem, mint formázatlan partíció sem.
-
rétisün
veterán
-
Lemon
csendes tag
válasz rétisün #12990 üzenetére
Rendben. Köszönöm.
Én egy évvel ezelőtt próbáltam ki a Vista-t. Akkor én is ugyanezt tapasztaltam. A Vista valamiért nem látja a meghajtót, bár a program sikeresen mount-olta azt. Érdekes módon egyes régebbi programok látták a virtuális meghajtót. Ilyen program például egy általam azóta is használt, régi GIB szótár. Kb. 5 éves program lehet.
Mégegyszer köszönöm a fáradozásodat.
Most akarok átállni Vista-ra és előtte tudnom kellett, hogy továbbra is használhatom ezt a biztonsági szoftvert vagy másik hasonlót kell választanom helyette. Van ugyanis több ilyen program. Viszont a tesztjeim alapján ez bizonyúlt a leggyorsabbnak. Négyszer gyorsabban másolt és írt, mint más programok.
-
rétisün
veterán
rendszergazdaként telepitetted annak idején? mert én most ezt elfelejtettem pedig lehet, hogy csak annyi kellett volna neki.
mondjuk a 3.4-es verziónál ezt találtam: "Supports Windows 98, ME, 2000 and XP (FAT & NTFS)." lehet, hogy egyszerűen nem vista-kompatibils.[ Szerkesztve ]
-
Akkus
csendes tag
sziasztok,
tudja vki, hgy a vista hany vinyot tud egyszerre lekezelni es hany terabajtot? sehol se találom ezt az infot egyszeruen.-....
köszönet,
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Filmvilág
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest