Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz RexpecT #2025 üzenetére
Nekem random előfordul, szinte minden játéknál... De most találtam vmit, azt írják a vista egyik frissítése okozza a gondot, most leszedtem, kiváncsi leszek....
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
luw2win
őstag
válasz RexpecT #2021 üzenetére
Felteszem és megnézem Crysis alatt a gyorsulást/ lassulást.
És majd hozzádobom az előző minitesztemhez
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
[DE2JAY]
senior tag
-
pzstm
titán
válasz RexpecT #42848 üzenetére
Pendriveként kéne felismernie? Gondolom ha legolcsóbb volt akkor igen Elkezdi telepíteni az új hardvert egyáltalán? vagy meddig jut el?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz RexpecT #42852 üzenetére
minden más usb flash meghajtót felismert? Pendriveokkal nem volt gond? Esetleg chipset drivert adhatsz neki...bár nem hinném, hogy ne ismerné fel
Érdekes...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Aktív témák
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest