Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz Kolondrum #8338 üzenetére
moonman már említette, hogy a 7022 nem igazán nyilvános build tehát nincs mit csodálkozni rajta ha valami nem úgy megy ahogy szeretnéd.
Ha a 7000-en ment minden jól akkor minek is kellett lecserélni?
Pár hsz-el előbb kifejtettem, hogy én tökéletesen elvagyok a 7000-el majd esetleg frissítek a hivatalos RC-re addig meg használom azt ami tökéletesen bevált és ha játszani támad kedvem akkor inkább indítok egy stalkert nem telepítést.
A memória parát meg főleg nem értem nekem általában eszik 1,6-1.8 Gb-ot amiből csak a FF lecsíp 180-400 megát a gadgetek stabilan 75 megát és még megy egy tőzsdei terminál a maga szintén 75-80 megájával.
És akkor mi van, e mellett még belefér a stalker is gond nélkül úgy hogy ki van kapcsolva a virtuális memória.
Elvégre azért vettem 4 GB-ot hogy használja nem azért mert jól mutat."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Vincsó
aktív tag
Hm... gondoltam felrakom 7048-at 64 bit-et persze. Hát boot dvd-megír, BIOS-ban átállítva minden ahogy kell...de meg se nyikkan... valami ötlet? Tuti valami user error
-
-
Ice_Man22
senior tag
Hello!Honnan toltom le a nem torrentes 7048 buildet??nalam se akar bootolni!!
-
-
Ice_Man22
senior tag
Es hogy cserelem le a file okat, hogy bootoljon??Egy kis szegitsegen nagyon megkoszonnek!!!!
-
Alister71
nagyúr
Olvastam valami tesztet ami azt írta, hogy a 7048 az RC1! Akkor mégse? Átbaszás?
Alister from Hell
-
Ice_Man22
senior tag
Azer ki probalom igy is win 7 et.Fel lokom a vista melle
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Mostmár peace nem kell kész
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Vincsó
aktív tag
Haha... mondom én, hogy user error... egy DVD-t képtelen voltam megírni normálisan
-
Ice_Man22
senior tag
Hello!Megtalaltam a bootolos 7048 ast!!!!Ki probaltam es elindult a telepites!!!!Azt hiszem neki allok ra halyigalni a gepre
[ Szerkesztve ]
-
TomiLi
addikt
Nyugtassatok meg légyszi, hogy a beta verzió miatt van, hogy játék alatt néha 100%-ig kihasználja a procit (E8600)..... köszi!!!
Bogyorisz
-
bubuka71
aktív tag
hali ! magyar nyelven van már win 7 ?
-
TomiLi
addikt
-
MODERÁTOR
Egyébként jó ez így játékhoz is, legalább is nálam. a TDU olyan, hogy legtöbbször magas prioritásra kell raknom, hogy ne akadozzon, de van hogy meg ugy indul, hogy nem terheli a procit fullon, és akkor vajsimán fut is. Azért is gyanakszom a vga driverre, mert olyat, hogy rendesen fut és nem terheli agyon a procit, csak a mostani driverrel csinál(legfrissebb vista nv driver), a többivel mindig sz*r volt.
Meg mégegy ok a win7 mellett játékok terén, hogy vista alatt a prostreet közepesen csak 800x600on ment ugy ahogy kellett volna, ha mindent levettem, akkor 1024-en, itt meg 1280x1024(ez a max a monitor miatt) a világrészletesség közepesen, a kocsié meg maxon, és 25-30fps. Szóval a win7 elvileg ennél már csak jobb lesz(7000build van most nálam), akkor nagyon ott leszEverybody lies.
-
-
MODERÁTOR
-
Elisha_
tag
A FEAR2 hibátlanul megy full grafikán.
Asus P5Q, Core2Duo 8400 3Ghz, 4x1Gb geill DDR2 800Mhz, Asus HD4850 Ati vga, WD500 Gb HDD, Asus 500W táp, Win7 RC (build7100) 64bit
-
liby
csendes tag
Sziasztok nekem olyan problémám lenne a windows 7-el (a legelső nyilvános beta 64 bites)hogy feltelepítem csodálatossan megy mükszik minden gyors szép stb. de 5-6 nap múlva 1x lefagy majd (csak resetelni lehet) ujraindításkor az egész vinyóm nem csak az a patrició amire felraktam hanem az összespatrició letörlődik valaki találkozott hasonlóval ?Mitöl lehet?Érdemes megprobálnom az ujabbat?Már 2x jártam így.Ugyanaz a lemezről felraktam másik gépre azóta müködik semmi baj vele.
A gépem Gigabyte Ga-m57SLI-s45 alaplap, amd x2 6000 proci, 3gb ram(kingstone), MSI 8800GTS 320mb videókártya, westrendigital sata2 250gb ,550w-os táp.
Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
félisten
Nem akarok belevauzni de én 4 magnál nem igen láttam még full kihasználtságot, kivéve prime alatt pl! a 2-nél el tudom képzelni!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
MODERÁTOR
válasz Kolondrum #8383 üzenetére
Nem is azt kifogásoljuk, hogy fullon megy -legalább is én- hanem azt, hogy olyankor megy fullon, mikor nem kellene, mert mondjuk se vista se xp alatt nem tette, és nem is indokolja a game, hogy full proci kell neki, itt meg mégis..
persze fut rendesen, mégha mondjuk magas prioritást is kell neki adni, ami megvan fél pec alatt, de azért jobb lenne, ha nem kellene szórakozni ezzel..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
TomiLi
addikt
Hát az igaz, hogy mindent fullra állítottam a gridben... de most egy órát játszottam gond nélkül, aztán megint le térdelt
Az az igazság, hogy tuningban nagyon nem vagyok otthon.... De mit tanácsoénátok a jövőt illetően: megéri ezt a E8600-at lecserélni egy quadra? Főleg játékra használom.... És már olvastam egy - két játék előzetesben, hogy ajánlják a négy magot mi a véleményetek?Bogyorisz
-
AthlonXP
őstag
válasz Elisha_ #8384 üzenetére
Igen, értem most már és én is erről beszélek..
Barthezz2 Igazad van. Végül is tényleg fura, h maxon kihajtja a procit, amikor egy sokkal kisebben is elmegy a játék és mégis úgy tesz, minth kéne neki ez a számítási teljesítmény, holott felesleges.
ceaser: Ha főleg játékhoz kell a teljesítmény, akkor szerintem is felesleges a 4 mag. Ha már kevésnek érzed a procit, akkor húzd meg, de elég lesz az még egy darabig ( bár én is felhúztam az enyémet 3.8GHz-re tovább is vinném, de a gyári hűtés van rajta és ezért nem akarom feljebb, de később lecserélem a bordát úgy is ). Ami elfogy az majd úgy is a VGA lesz, mert mostani játékoknál az számít, persze mivel neked is ilyen "filléres" kártyád van azzal sem lesz gond mostanába, szal egyenlőre hagyd úgy a gépet, ahogy van.
[ Szerkesztve ]
-
Elisha_
tag
Játékra a két mag elég (néha sok is).
Nálam is megy minden játék teljes részletességgel akkor a te gépeden meg se szabadna reccenie.[ Szerkesztve ]
Asus P5Q, Core2Duo 8400 3Ghz, 4x1Gb geill DDR2 800Mhz, Asus HD4850 Ati vga, WD500 Gb HDD, Asus 500W táp, Win7 RC (build7100) 64bit
-
TomiLi
addikt
válasz AthlonXP #8388 üzenetére
Okés! Csak nem értettem, hogy pl, armed assault 2 gépigényében az ajánlottra már 4 magot írtak....Elvileg idén jön ki... de mlg csak év eleje van....
Akkor marad a tuning.... csak meg kéne tanulni fingom nincs, hogy mi fán terem.... majd utána olvasok, és ha nem sikerül valami, még mindenen van gariElnézést, hogy így elkanyarodtam a forum témától....
Bogyorisz
-
cousin333
addikt
Üdv!
Feltettem a Win7-et (immáron b7048 x64), és a Messengert. Namost ez utóbbit sehogy sem tudom a tálcán az értesítési mezőbe száműzni, ragaszkodik a tálcához. Ha rákattintok, feljön az ablaka, de a tálcán már 2 ablak lesz, egyik a főablak, a másik meg az avataromat tartalmazza. Ha ez utóbbit bezárom, kilép a programból. Megoldás? Beállítást nem találtam ilyesmit, a tálcaikonok között meg egyáltalán nem szerepel az MSN.
"We spared no expense"
-
Furky
őstag
Nem bírtam várni a 7048 x86-os "megjelenéséig", ezért a minap letöröltem a 7022-est, és a Vista-t is, és a Vista helyére feltettem a 7022est. Már szinte mindent feltettem, semmilyen programmal nem volt problémám, persze volt 1-2, amit mással kellett helyettesíteni. Például Daemon Tools nem került fel, az UltraISO viszont igen, és a legújabb kiadása Windows 7 beta kompatibilis. A Media Player Classic 6.4.9.1-es verziója minden avi megnyitásánál elszállt, de a Media Player Classic Home Cinema megy tökéletesen. A rendszer gyorsasága, miután feltettem a legtöbb programot, amit használok, kb ugyanaz, mint XP-n. A boot, és a leállás kicsit lassult, persze ez érthető, mert az előző 7022-es win7-nél nem volt fent annyi program. Még Office sem volt fent, csak az apró, de legszükségesebbek.
A véleményem még mindig ugyanaz: wow! Egy jobb rendszer, mint a Vista az XP sebességével.
Játékokat nem tettem még fel, de könnyen előfordulhat, hogy nem is fogok, mert egyáltalán nem játszom, még régebbi játékokkal sem. Talán a GTA SA-t tenném fel, illetve hozzá az MTA-t, hogy kipróbáljam, hogy ezen fut-e az MTA. Mert Vista-n sehogy sem lehetett rávenni, alaposan utánajártam a dolgoknak anno... Még kompatibilitási módban sem, illetve van egy speciális program, amivel sok programot rá lehet venni, hogy fussanak, de azzal sem sikerült. Gondolom itt sem fog menni, de ha nagyon unatkozom, lehet, hogy kipróbálom.
foobar2000 AMIP Configurator-ja nem indulgatott el, de valahogy pár óra múlva mégis elindult.
Total Commander 7.04+WinRAR 3.80-asnál olyan fordult elő, hogy ha a tcmd-t nem adminisztrátorként futtatom, akkor nem találja a külső csomagolót.
Avira Antivir-t ha nem adminisztrátorként telepítem, nem jelenik meg az ikonja az óra mellett. De ez is megoldódott egy reinstallal.
MSN Messenger legújabb változata a szokás szerint megy, a Plus! is, és az a-patch is gond nélkül. Nekem kifejezetten tetszik, hogy nem rak ki ez a build még ikont az óra mellé, persze a későbbiekben is így fogom használni, óra mellől le fogom majd tiltani a megjelenését. -
Clemi
veterán
Van valakinek ötlete, hogy az x64-es W7 media player és a media center melyik fájlokat a multimédiás fájlok dekódolásához? Az x86-os verzióban az mfpmp.exe és az mp3mod.dll fájlokat kellett kiszedni a rendszerből, és lám megjöttek a feliratok, de ez a módszer az x64-nél nem működik.
-
Clemi
veterán
Közben a media playerben megoldódott, mivel megtaláltam még egy mfpmp.exe fájlt. Érdekes, hogy a Total Commander nem találta meg, csak a W7 keresője. Viszont érdekes, hogy a 7022-ben a media centerben simán volt felirat, ha a media player behozta, de most a media player már nyomja a feliratot, de a media center továbbra sem....
-
Gerisan
tag
Creativenál van végre Win7 Beta driver szóval már van rendes beállítás.Van nálam EAX is
GIGABYTE GA-B85M-D3H ,Core i5 4460, 12 Gb Ram,GigaByte Geforce GTX 650Ti Boost 1024 MB DDR5,1,5TB SATA HDD,60 Gb SSD
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest