Aktív témák
-
v.attis
őstag
http://itcafe.hu/tema/windows_vienna/hsz_25226-25226.html
Erre még mindíg nem tud valaki választ?
-
BullKoxa
őstag
Vok Win7 alól!!Már ay elején elróntotam,mert a bilengyűzet angolos szerintem, Z helyett Y,Y helyett Z kell nyomnom!a 101-key es billentyűre mentem.
[ Szerkesztve ]
-
v.attis
őstag
válasz FRENK1988 #25409 üzenetére
Rendben, előre is köszi!
Olyan, mintha nem csatlakozna magától az egyetlen hálózathoz, azonkívül minden nem létezőhöz igen... Tehát az a hálózat, ami kikapcsoláskor megvolt és rendesen működött, az indításra eltűnik és helyette minden hülye más hálózat jön be. Ezeket egy-két kattintással letiltom, majd az adapterbeállításokban levő létezőre kattintok és lám, máris megy! Azért emeltem ki a létezőt, mert az ott van addíg is, csak nem müxik ahogy kéne. Mintha másikra csatlakozna helyette... De hát nincs másik!!! -
BullKoxa
őstag
Vírusirtó,Cpu-z.Everest,nem működik ezen felejtősek?
-
törölt tag
üdv
felraktam a build 7137-et az lenne a kérdésem hogy milyen lejátszoval,vagy codec lehet normálisan hd filmet lejátszani?mert se win média player se a k,litle palyer nem játssza le normálisan. szar a hang.
-
szkorhetz
őstag
Kicsit GTA-zgattam.
A tapasztalat: Tovább tart a töltés(lehet azért mert az Xp partición van?), de ha egyszer betöltött akkor onnan magasabb beállításokkal is jobban megy mint Xp-vel. -
félisten
válasz Dr. Romano #25381 üzenetére
Köszönöm, megteszi.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
törölt tag
válasz Csabee. #25416 üzenetére
Én pont ma próbáltam a kompatibilitási listában található (amúgy Vistán már nagyon bevált) KMPlayer-t feltelepíteni a win7 64bit-re, de valamit vagy elcsesztem vagy nem tudom (próbáltam XP sp3 komp módban is telepíteni, mert az XP-m alatt jól megy mint Vista alatt), de nem akart megjelenni se a programlistában, se a startmenüben. Total commanderből indítva majd a TC-t utána bezárva meg elsírta magát a win7, hogy kéne telepíteni egy új adobe flash player kiegészítőt... Gondoltam magamban kösz a tippet
-
ABnormal
őstag
felraktam én is kipróbálni a 7201-et,eddig tetszik...
Csabee.
Shockwave Flashapplication/futuresplash spl
application/x-shockwave-flash swf
C:\Program Files (x86)\Opera\Program\Plugins\NPSWF32.dllez simán települt x64-re...
RCnem volt a gépen,xp-ről cseréltem...
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz #10949376 #25424 üzenetére
kérdezném ha játékra használom a gépet milyen Energia Sémát használjak!Vistán 3 volt ott a teljesítmény centrikus volt a jó.Ja és itt is ki kell kapcsolni a lemez tekerést,és a Hibernálást is ki lehet kapcsolni.(mert gondolom Win7-sem működik a hibernálás, ha tuningolva van a gép.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Csabee. #25421 üzenetére
Firefox-ot használok, oda kellett egyébként is.
Habár a kmplayer-es szívásomra ez sem volt megoldás
ko-ko82: én ha valami erősebb játékkal játszom a biztonság kedvéért felkapcsolom teljesítménycentrikusra. De 3.8 gigán járatott E8400 processzorral bőven jó lesz a kiegyensúlyozott is, az Intel egyébként is érzékenyebben állítja az órajelkapuzást, hamarabb felkapcsol ha kell, mint egy AMD processzor.
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
F@sza,előlapi panel sem szól!(füles és rajta a mikrofon)
-
h_rowley
tag
válasz #31757056 #25426 üzenetére
ha kmplayer nem akar működni ezt csináld meg:
"Ha a "Class Not Registered"hiba üzenet kapjátok Vista alatt a 2.9.3.1432es verzió telepitésekor,akkor Internet Explorer segitségével telepítsétek a következő Active-x vezérlőt: http://www.adobe.com/go/getflashplayer (Opera,Firefox sajnos itt nem használható)."
majd ha ez megvan indítsd el a kmplayer és a video(advanced menu)-ben válaszd a presents normal-t akkor nem lesz csíkos a képernyő se ilyesmi nekem így tökéletesen működik, sok sikert!
upsz,ha 64bites a dolog akkor lehet nem fog működni sajnos
[ Szerkesztve ]
Acer Travelmate 5530G > AMD Turion x2 , 2gb ram, 250gb hdd, hd3200+hd3470 vga,bt, W I N D O W s 7 Pro, enny..
-
Draken
őstag
7201ről mik a pozitív/negatív tapasztalatok 7100hez képest?
-
BullKoxa
őstag
Képfájlt nem tudok betölteni,mert nem tudom feltenni A Deamon Toolst sem az Alcolhol120-at!!Mivel lássam a képfájlokat?
Sok a baj ezzel a Win7-el,én mondom.
[ Szerkesztve ]
-
feenty
aktív tag
válasz BullKoxa #25433 üzenetére
Én egy asztali gépen és egy notin is használom a win 7-et (RC HUN) és nekem mindkettőn megy a Daemon Tools gond nélkül.
" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > Endeavor > M7 > Hima > 10 > U11 > ? :) :D
-
ux1
addikt
válasz BullKoxa #25435 üzenetére
Megoldás lehet a problémáidra, ha mindenből a legújabbal próbálkozol.
DaemonTools
Ha realtek a hang:
Realtek HD Audio 2.26 VISTA-Windows7-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Narmiaren
tag
Nemakarok lovagolni ezen a Vlc vagy Wmp témán , de én akárhogy állítgatom a Vlc t sosem kapok olyan képet mint a Windows Media Playeren.
[link]
Bal: Vlc, Jobb: Wmp. A Média Playeren ami fekete az tényleg fekete...
És nem csak a feketénél venni észre a különbséget...[ Szerkesztve ]
-
Juli2003
csendes tag
Üdv Mindenkinek.
Nem tudom valaki kérdezte-e, de amit átolvastam ott nem találtam.
Szóval van egy pinnacle hybrid pro dvb-t kártyám.
Xp alatt működött a kártya de win7 alatt nem akar. Feltelepítettem a vistás programját, de úgy sem.
És még egy kérdés. Valakinek dvb-ttv tuner kátyája működött már valaha Media Center szoftveren keresztül? Mert ott sem talál semmit. -
szombatitomi
senior tag
Helo
Feltettem kb 1 hete a Windows 7 7100-as RC-ét (x64) és eddig minden ment tökéletesen, most meg valami bajuk van a meghajtóknak. A virtuális, és a fizikai meghajtókra is azt írja az eszközkezelőben, hogy az illesztőprogram betöltése nem sikerült. Na gondoltam visszateszem a vistát, de a boot menüben sem jelenik meg az olvasó. Sem a külső, sem a belső. Ilyenkor mit lehet tenni?
Előre is köszönöm! -
MODERÁTOR
válasz szombatitomi #25443 üzenetére
Nem csúszott ki a kábel valahol? Külső alatt gondolom külső cd/dvd meghajtót értesz, ha azt lehuzod, akkor sem veszi észre a belsőt?
Everybody lies.
-
szombatitomi
senior tag
válasz Barthezz2 #25444 üzenetére
Nem, a külsőt már utána csatlakoztattam, miután észrevettem hogy ezek nem mennek. Kábel nem csúszhatott ki, az eszközkezelőben látom a meghajtót, csak egy sárga felkiáltójel van mellette, és az illesztőt nem találja. A cdrom.sys-t átküldte egy ismerősöm, aki ugyanilyen oprendszert használ, de azt nem tudom bemásolni, mert "jogosultság szükséges".
-
premete
veterán
válasz Juli2003 #25441 üzenetére
Nekem Pinnacle e330 USB dvb-t+analóg van, ahogy bedugtam, felment a w7 a netre, letöltötte a drivereket és megtalálta az elérhető digitális és analóg csatornákat a media center. Csak a távirányítója nem megy, de van sajátja úgyis a Dellnek.
[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
t72killer
titán
válasz BullKoxa #25433 üzenetére
Semmi baj nincs a daemon-tools-al, az új verzió (=4.30.4) kompatibilitási hibát jelez településkor+programindításkor, de ezt 1xerűen átléped, utána gond nélkül megy.
Tegnap kénytelen voltam feltenni a 7137-et (linux telepítővel véletlenül úgy kinyírtam a boot sectort, hogy aztán semmi nem akart végül bootolni) -eddigi tapasztalat, hogy mintha jóval simábban, gördülékenyeben futna a rendszer.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
MODERÁTOR
válasz szombatitomi #25445 üzenetére
Namost a win-es illesztőprogramnak nem sok köze van ahoz, hogy a BIOS felismeri-e vagy sem. Egy BIOS reset eseetleg nem segít?
Más: Felpakoltam a realtek drivert, de a játékok terén nem hozott nálam változást Esetleg még megpróbálom Avira uninstall után, aztán repül fel egy másik build..
Everybody lies.
-
PowerBuldog
veterán
Van win7-ben olyan, hogy a winyót kikapcsolja, hogyha nincs használva? Tegnap óta mióta felraktam többször hallottam már, pl netezés közben, hogy kattan egyet a vinyó, mintha kikapcsolna. Előtte nem csinálta ezt.
Valami energiatakarékossági dologról lenne szó? Ki kéne kapcsolni, mert idegesít, és félek, hogy előbb utóbb gajra vágja a lemezt.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
t72killer
titán
válasz szombatitomi #25445 üzenetére
adminisztratív jogokkal futatott totalcommanderben bárhova be tudod másolni a filet, legalábbis én ezt tapasztaltam.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest