Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztyepadzso

    őstag

    válasz Win-doze #98803 üzenetére

    Na. Az jó.
    Én a saját példámat, igaz egy 920-al írom le. Anno ez is megkaphatta próbaképp a W10-et, de egy idő után ez be lett fagyasztva, wdrt-vel 8.1-ig jut csak.
    Az OTC updater nekem nem hozott eredményt, nem bírta frissíteni, ezért máshogy kellett nekilátnom. A telefonnak minimum itt kell lennie:8.10.14219.341, hogy a lent leírtak működjenek, viszont én nem emlékszem, hogy nekem mi volt rajta a WDRT előtt, csak az, hogy a WDRT korábbi verziót rekott fel(ugye emiatt szól), amiről a telefont kézzel frissítettem fel a fent leírt verzióra.
    1.(8.1->10)
    Ezt kell tenned, az alábbi linken leírt 10. pontig.(az utolsó sokáig tart, ne lepődj meg, olyan, mintha nem történne semmi a telóval, aztán vagy 45 pervc múlva elkezd dolgozni)
    https://forum.xda-developers.com/windows-10-mobile/guide-win10-mobile-offline-update-t3527340
    Én itt kitöröltem a telefonról minden olyan alkalmazást, mit nem használok rajta, de a telefon első indításkor már tartalmazza. Ezek vagy magára hagyott Nokia dolgok, vagy számomra nem fontos dolgok voltak. Ezeknek a frissítésével így már nem fog bajlódni a következőkben.
    2.(InterOP Unlock)
    Ezután a TELEFONON KERESZTÜL elmész ide:
    https://www.winwazzapmigrator.com/install-interop-tools-unlock-lumia
    Azért így, mert nekem valamiért nem volt hajlandó látni a PC-n keresztül felmásolt fájlokat a telefon, pedig ha újra odamásoltam őket, akkor felöl kellett őket írnom. Azaz ott voltka, de neki nem. Leöltöd a linkelt Interop Tools, meg valami ingyenes tömörtőprogramot a stre-ból ,mert különben nem jutsz be a file-ba.
    3.(650->950 XL)
    Most unlockoltad a telefont, át kell írni egy hosszabban támogatott készülékké a registry-ben, neked a 10. ponttól érdekes:
    http://allaboutwindowsphone.com/features/item/23400_How_to_Rescue_an_old_Insiders-.php
    Átirod a 3 értéket a leírtak szerint, és akkor a telefon egészen a 2019 januári szintig frissíti magát, ha kerseni kezded a frissítéseket. Nem egyből teszi, hanem MINDEN frissítés egymás után jön, azaz tart vagy 3 órát.

    Egyszerű, nem? :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák