Új hozzászólás Aktív témák
-
savoo
addikt
330 euro lesz a 830 és ebben a hónapban kapható lesz mindenhol. (Meg is van az asszony új telefonja)
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Én egy 1080p@60fps-t jobban vártam, mint a 4k-t, persze ezzel szerintem egyedül vagyok. Na ha a HDR-t se kapja meg a csúcsfényképezős alig 1éves készülékem, akkor a MS is elmegy ám a picsába de nagyon hirtelen.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
válasz Vasinger! #42672 üzenetére
Expo sorozat van, amit gépen a saját kis kezeiddel összefűzhetsz, de ez csak placebo, köze nincs az igazi HDR-hez. Nekem annyira mondjuk nem hiányzott, amíg meg nem tudtam, hogy jön WP-re a HDR Így viszont nagyon fog fájni ha a 1020 kimarad a szórásból.
savoo: csak ezt ne! Láttad Te a végereményeket? Szürreális, túlszturált, zajos, elmosódott szarfosszar. Velem sokmindent meg lehet etetni, de ait ezek az alkalmazások "tudnak", vagy inkább tudni vélnek, azt már nem.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
negyedes
addikt
-
kcsa
veterán
válasz viewdetails #42677 üzenetére
Dehogynem, azokkal sincs semmi baj
@polonic: alapvetően semmi, a csúcskategóriába sorolással van gondom. Ha azt mondják hogy egy jó közepes, ennek megfelelő árral, akkor hibátlan. De itt se az ár, se a besorolás nem stimmel
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
polonic
félisten
-
gzbotii
nagyúr
kicsit másabb téma- pina
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Oppenheimer #42689 üzenetére
Fullos?! Némelyiknek még a feje is hiányzik, vaze!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
MODERÁTOR
Oppi bakker, ennyire nem lehetsz kiéhezve.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
negyedes
addikt
vot ma? [link]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
polonic
félisten
válasz Воланд #42688 üzenetére
Ez a baj, rohadt eletbe. Igy marad a ket mobil, vagy nemtom. Rohadtul zavar, hogy ketto van.
Meggondolom meg ezt a 730-at. De azert az mekkora szar, hogy ha mobilnetezek, akkor a masik kartya ledobja a halozatot. Vagy akkor, hogy ha hatterben pillanatokig szinkronizal az egyik mobilneten, akkor is. . . Kurvagaz ez szerintem.
-
gzbotii
nagyúr
A szurke G Astrara gondolsz?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz polonic #42695 üzenetére
Nekem meg ahogy lejár novemberben a 2 év hűségem, úgy fel is számolom a saját SIM-et, a céges megy át a butafonból a 920-ba. A mobilos beszélgetéseim 95%-át eddig is a cégesen követtem el, a családdal meg vezetékesen szoktuk a kapcsolatot tartani. Rezsicsökkentés lészen... (Ha jól látom, az összes kollégám a magánügyeit is cégesen intézi, egyiknek sincs két telója, és sose szóltak még érte. Én eddig becsületes voltam mindig).
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
kcsa
veterán
lol, a kis szempillással tegnap találkoztam a szépvölgyin
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
polonic
félisten
válasz Bogyó bá' #42698 üzenetére
Kb en is mindent a cegesrol intezek. Rohadt sokat pehet telefonalni nekunk, nagyon jo a percdij is, mar kb hihetetlen kategoria es igy van egy szint, amit nem is tudom, hogy lehet elerni, ami felett mar szolnak, legkozelebb ne.
A privat szamom meg nem akarom lemondani, mindenki azt tudja, tavoli ismerosok is, akikkel ritkan beszelek, de jo ha megvan nekik a szamom, meg mindenhol ez van megadva. Azt a havi 2 ezer ft most nem sok erte.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest